Pressmeddelande : Rättvisemärkta och ekologiska barnkläder från Little Green Radicals


Rättvisemärkta och ekologiska barnkläder från Little Green Radicals

Ofta förknippas ekologiska barnkläder med dova färger och lite äldre snitt. De känns helt enkelt lite tråkiga. Den uppfattningen försöker vi på Rebuz Kidz ändra på genom att introducera nya ekologiska barnklädesmärken på marknaden med en annan profil. Ett av dessa märken är Little Green Radicals.

Little Green Radicals gör kläder för tuffa ekobebisar och för lite äldre busungar. Kläderna är designade av Hug och agent i Sverige är Gemenskap:Grön. På frågan om varför man valt Rebuz Kidz som en av sina återförsäljare så svarar försäljningschefen Fredrik Brunander

"- Vi på gemenskap:grön är alltid intresserade av att arbeta med duktiga handlare, som gärna har en ekologisk profil. Rebuz Kidz är således ett bra skyltfönster för både Bamboo Baby och Little Green Radicals". Bamboo Baby kom ut i butiken redan för ett par veckor sedan och har redan blivit en av Rebuz Kidz mest populära barnklädesmärken.

"-Det ska bli spännande att se om Little Green Radicals får samma respons" säger Camilla Renz, inköpschef på Rebuz Kidz. "Jag tycker Little Green Radicals är ett enormt intressant märke som gör kläder som både är unisex och ekologiska. Budskapen gör att de känns fräcka och man får sig verkligen en tankeställare, fast på ett roligt och humoristiskt sätt. Märket känns helt rätt i tiden för oss på Rebuz Kidz"

Företaget bakom Little Green Radicals barnkläder grundades 2002 och alla deras kläder är tillverkade av ekologiskt och rättvisemärkt bomull. Kläderna är tillverkade i Egypten och Indien.

Hela det ekologiska sortimentet på Rebuz Kidz hittar du under Ekokidz, för enbart kollektionen från Little Green Radicals får man söka på tillverkare alternativt gå in under Kollektion.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se


Du hittar även pressmeddelandet här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0