Rebuz Kidz tävling hos Anna i en Mölnbobos Mammablogg

Just nu så samarbetar vi med Anna. Surfa gärna in och delta i vår tävling!


Vinn hemligt barnklädespaket från Little Green Radicals, värde ca 500kr

Nu kan ni vinna ett hemligt paket med baby/barnkläder från Little Green Radicals, inte ens jag vet vilka fina plagg som kan gömma sig i paketet. Värdet är ca 500kr. I den här tävlingen är det den fina butiken Rebuz Kidz som står som sponsor. De firar dessutom 1 år idag och har jättefina erbjudanden och fri frakt kvällen ut.

Lite om Little Green Radicals

Kläder av Little Green Radicals är endast tillverkade av ekologisk och Rättvisemärkt bomull. Little Green Radicals kollektioner för bebisar och barn är tillverkade i Egypten och Indien.

1. För att vara med och tävla så skall alla som vill vara med svara på frågan: Vilken produkt gillar ni bäst i webshoppen Rebuz Kidz?

2. Förr ytterligare 5 vinstchanser så skall ni länka i er blogg med bilden nedan och texten nedan. Har ni ingen blogg kan ni maila 5 st vänner och skicka kopia på mailet till mig på info@annakarlsson.se

Kläderna finns i storlekarna 0-3 mån, 3-6 mån, 6-9 mån, 9-12 mån, 1-2år, 2-3år, 3-4år, 4-5år och 5-6år

P20BB-n[1]

“Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett hemligt paket med kläder från Little Green Radicals, sponsrar gör Rebuz Kidz. Tävlingen avslutas 7 november vid midnatt”


Kommentarer
Postat av: En Mölnbobos Liv

Tack för att du lade ut i din blogg också :-)Jag var och hälsase på hos Gemenskap Grön idag när jag var på mässan, de verkade trevliga och det var fina kläder även om det mest var för mindre barn, men såg en fin hoodtröja som jag är sugen på, hade dock inte orken att gå tillbaka när jag kollat på allt... Var helt slut.Hoppas du får en fin helg så hörs vi

2009-10-02 @ 23:14:21
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0