Rebuz på besök på Annorlunda små

I går var Rebuz och pappa och hälsade på hos Annorlunda små. En jätte härlig barnbutik med många fina barnkläder och leksaker som ligger nära Sollentuna centrum. Robert, min man, ska ev. hjälpa Annica med en nya skyltlösning i den nya butiken. Rebuz fick en jättefin leksaksbil som tutade och när man tryckte på en knapp så sätter den i full fart fram över golvet. Han lekte med den hela kvällen och morgonen.

Tack Annica det var verkligen super snällt!!! 

Kvalitativa leksaker från Micki på Rebuz Kidz

Pressmeddelande 29/4-2009

I och med att Rebuz Kidz utvidgar sortimentet med leksaker och inredningar så var det viktigt att hitta en samarbetspartner med samma värdegrunder som Rebuz Kidz och som har kvalitativa produkter. Då blev Micki Leksaker det självklara valet.

Kvalitet och lekfullhet står alltid i fokus på Rebuz Kidz och Mickis högkvalitativa leksaker och inredningar är designade för att locka fram lusten att leka och lära och stimulera barnet fantasi. Lekfullhet stimulerar kreativitet och gör att vi som människor tänker och fortsätter att lära livet ut. På så sätt medför det bättre förutsättningar för en säkrare och bättre värld för nästa generation.

- Micki Leksakers stöd för SOS-Barnbyar gör att vi känner extra mycket för produkterna. Vi stödjer redan idag SOS-Barnbyar i vår barnbutik och genom att att handla Micki Leksaker genom oss så kommer ännu mer att gå till deras verksamhet för att skapa en bättre värld för barn i andra delar av världen, säger Camilla Renz, initiativtagare på Rebuz Kidz.


Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barn- och babykläder på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella kläder med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på http://www.rebuzkidz.se/


Vi betalar bara för uppnått resultat

E-handels butiken Rebuz Kidz väljer ny reklambyrå


Rebuz Kidz sluter samarbetsavtal med reklambyrån Eriksson Med Flera. Reklambyrån blir vår strategiska och operativa partner.


- Eriksson Med Flera hade lekfulla idéer som starkt sitter ihop med våra värdegrunder. Inte bara lekfullheten var byråns fokus utan även effekt. Självsäkerheten hos byrån har gjort att vi dessutom bara betalar för resultatet som vi uppnår, säger Camilla Renz, Rebuz Kidz.


- Reklam ska inte kosta pengar den skall ge intäkt, brukar vi säga på möten. Den här gången går vi hela vägen och kunde presentera ett förslag för Rebuz Kidz som bygger på att vi fakturerar efter uppnått resultat. Det här uppdraget kommer att bli spännande och det är kul att arbeta med en kund som har för avsikt att expandera, säger Pigge Hall, projektledare på Eriksson Med Flera.


- Det första uppdraget är att bygga kännedom och öka trafiken i vår barnbutik. Håll ögonen öppna för snart kommer vi introducera en ny typ av lekfull kommunikation! Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med många och lekfullt effektiva projekt tillsammans med Eriksson Med Flera, säger Camilla Renz, Rebuz Kidz.


För mer information, kontakta:
Camilla Renz, Initiativtagare till Rebuz Kidz. tfn. 0707-505 605
Pigge Hall, Projektledare, Eriksson Med Flera, tfn. 070-454 84 45


Nu har vi nya erbjudanden varje vecka på Rebuz Kidz!

Från och med denna vecka så har vi nya erbjudanden på Rebuz Kidz varje vecka och inte månadsvis som innan. Denna veckan kan du köpa en cool hood från Roxy för enbart 389 kr (ordinarie pris 499 kr).Klara på bilden har även på sig en kjol från Roxy "Kaui". Perfekt med en söt t-shirt till skolavslutningen.


Keen !!! Dubbelt keen :-)

Å så fortjust jag blev i denna underbara sandal. Jag kom ihåg att jag blev förälskad i den när jag var hos Sportmarket på inköp, men nu när jag packade upp den så kunde jag inte låt bli att ta hem den direkt till Rebuz. Den blir perfek nu när det börjar bli lite varmare ute.

Nu kan kan han springa och buza i sina lätta smidiga sandalen!!


Det var verklinge zuper enkla att sätta på och han verkade totalt obemärkt av att han hade dem på. Bara sprang omkring och skrattade!! Det är gott betyg till ett par sandaler!!

Du hittar dem HÄR

Den försvunna skon...

I morses fick jag lite sovmorgon! Hade inte sovit så mycket på natten så det var skönt att får sova 1-2 timmar längre. Efter 2-3 kaffekoppar så var det dax att gå till Kafe Sjöstugan. Men...var var Rebuz sko. Den ena skon var borta. Jag letade överallt.
Efter att ha funderat fram och tillbaka så gick jag ut på balkongen och titta ner i dammen. Mycket riktigt, där var den!! På ca 60 cm djup låg det en färgglad liten Molo-sko. Den måste varit en syn då han tog skon och gick ut på balkongen och slängde den i dammen...

Det fick bli de gamla skorna till fiket. Väl framme fick Rebuz lunch och mamma och pappa frukost i solen. Rufz njöt av ett grisöra. Efter lite lek så var det dax för Rebuz att sova middag. Robert och jag passade på att jobba i trädgården.

När han vaknade cyklade vi mot Haga Forum. Vilket för de som känner Robert måste te sig overkligt. Jag som bara har sett honom springa 2 gånger hade aldrig sett honom på en cykel. Det är jag som står för det aktiva livet i vår familj. Efter en vinglig start så kom han dock i gång.

På Haga forum så stötte vi Jennie, Jennie, Jan, Anders och Alvin. Alvin är modell på Rebuz Kidz och gick i Rebuz  och min föräldrargrupp med mamma Jennie. Andra Jennie ska ha en liten bebbe om 3 veckor. Det såg faktiskt lite mysigt ut....

Nu ska Rebuz sova och han springer runt nyduschad och buzar. Undrar vad vi hittar i dammen i morgon....


Här ser i rebuz i sin pyjamas från Lipfish.


Barnkläder, fika, sol och glass!!

Kan det bli bättre ???

Idag har Rebuz och jag haft en egen heldag utan pappa. Vi började med att åka till Hundarnas ö (två öar faktiskt på Drottningholm) fär hundarna MÅSTE vara lösa. Rufz rusade runt som en tok och Rebuz gjorde sitt bästa för att hinna med.
(Rebuz i fullfart i sin 2 Otav Hood från Quiksilver Baby)

Efter 1 timme så åkte vi vidare mot Rosenhill. På vägen så tittade vi in till Kaboo. En underbar liten butik med fina barnkläder och leksaker i Ekerö. Rebuz höll på att riva butiken så jag bestämde mig för att åka vidare och komma tillbaka senare. Väl framme vid Rosenhill så såg jag de inte öppnade förrän den 2 maj...tråkigt...men jag åkte i stället till Asknäs Gård.Där fick Rebuz specialpannkaka med rivna morötter i och jag en tonfisksallad. Efter maten gick Rebuz på upptäcksfärd.
Mätta och glada satte vi oss i bilen igen. Rebuz somnade snabbt. På vägen tillbaka så smet jag in igen hos Hjördis på Kaboo och köpte ett par fina Molo skor till Rebuz. Jättetuffa!! Blir sugen på att ta in Molo på Rebuz Kidz.Nu var Rufz ganska trött och ville hem till sitt svala golv så vi svängde förbi hemma och lämnade honom för att sen åka till Vaxholm och äta glass. Väl framme s såg vi glasskön så det blev en fika uppe på Magasinet i stället.
 

Rebuz i sin långärmade t-shirt Uglylong från Ugly Duck.

Sen gick vi en sväng på stan innan vi åkte hem igen.Rebuz var ju tvungen att resta sina nya coola skor!! Både klättertestet och springtestet gav godkänt!
Nu är det i alla fall lördagkväll och vi ska ta det lugnt och chilla lite.


Jobbar ju dag som natt nu för tiden så det ska bli skönt att vila lite.

Heldag i Vasaparken!!

Vädret var helt underbart idag så det blev en heldag på Vasaparkens lekplats. Efter en promenad med Rufz så tog Rebuz och jag tunnelbanan in till stan för att packa lite ordrar och leka lite.

Rebuz blev snabbt hungrig så vi gick ner på det lilla fiket i Vasaparken. Rebuz åt köttfärspirog med sallad och mamma drack latte. Efter en stund kom mammas spinningkompis Stephanie förbi med sin son Max. Efter lite mat i magen så gick vi upp och lekte vidare.

(Stephanies son gick in på fiket och när hon hämtade honom så fick hon en snäsig kommentar att ta ut "den där". Dit går vi ALDRIG igen!!! Kan man inte tollerera att ett barn tittar så har jag inte lust att lägga mina pengar på dem)


Rebuz buzar!!

Idag ska rebuz och jag vara hemma lite på morgonen för att sen åka in till Kulturhuset och äta lunch. Nr Rebuz sover ska jag sen passa på att träffa Pigge Hall på Rebuz Kidz nya reklambyrå (håll ögonen öppna efter ett pressmeddelande i början av nästa vecka) Eriksson Med Flera.Men innan vi går ska ju Rebuz visa upp Dagens Outfit. Idag har en långärmad  t-shirt Uglylong från Ugly Duck och en skjorta i samma märke som går under namnet Right. Hela kollektionen från Ugly Duck hittar du här.

Nej, nu har lilleman tröttnat på mammas bloggande och tycker att jag ska leka med honom istället.

 

Reportage från familjelunchen den 19/4

Pannkakor och lax kombinerat med gosiga tröjor och sommarklänningar.
På restaurang Bryggan i Gåshaga var det familjebuffé i söndags med Rebuz Kidz och Miashopping till förmån för SOS-Barnbyar.
- Jag tror att man absolut är beredd att betala lite mer om man vet att pengarna går till något bra, säger Maria Esk.Hon läste om eventet på Restaurang Bryggan på nätet, att en del av intäkterna skulle gå till SOS-Barnbyar var en viktig faktor till att familjen kom till buffén.

Det var första gången hon kommit i kontakt med Rebuz Kidz, och fyraåringe Adam med spring i benen verkade trivas i sin nya gosiga fleecetröja från Ugly Duck.
- Det här är kläder som det nog är svårt att hitta på till exempel HM, sa John Esk.


- Mitt intryck är att det är lite tuffare, lite coolare grejer, sa Lisa Lönner som satt vid samma bord tillsammans med sin familj. Det verkar vara bra barnkläder, jag brukar inte annars köpa kläder på nätet om jag inte känner till märkena sen tidigare. Hennes fyraåriga Hilda hoppade i en sommarklänning från Ugly Duck som genast fick lektestas utomhus.- Jag hörde att just Ugly Duck är antimobbingkläder, det borde komma fram mer, tyckte Maria Esk.Buffén var anpassad till både stora och lite mindre människor. Femåriga Melissa var säker på vad hon gillade bäst.
- Pannkakorna var godast.Och hon hade också på sig ett par favoriter från Ugly Duck.
- Jag gillar mina rosa byxor. Och tröjan är fin för att det är blommor och ankor på den.
Buffén på restaurang Bryggan arrangerades i samarbete med shoppingportalen Miashopping. Maria "Mia" Jonasson har omkring 500 nätbutiker på sin portal, men kan se ett utmärkande drag hos Rebuz Kidz.- Det är kläder som är roliga för barn, inte bara att föräldrarna tycker att de är söta. Det finns detaljer på kläderna som barn gillar. Det skiljer Rebuz Kidz lite från andra.- Och jag tror också att man är villig att betala lite mer när det går till en god sak, då tittar man inte så mycket på priset.
45 kronor för varje betalande matgäst gick till SOS-Barnbyar som också var på plats. Eventet på Restaurang Bryggan var det första samarbetet mellan Miashopping och Rebuz Kidz. Förhoppningsvis blir det en fortsättning.
- Ibland vill man känna på det man köper så att man vet vad det är. Som tillexempel den här fleecejackan från Ugly Duck, det går inte att beskriva den känslan med ord på nätet, säger Maria Jonasson.

Två nya talanger på Rebuz Kidz!!

Idag introducerade vi två nya duktiga modeller på Rebuz Kidz.

Först ut är Mika som bara är 2 månader. Visst var hon duktig!!!


Sen kom lilla Olivia som är 1,5 år. Hennes mamma Mia har en helt underbar shoppingsite där jag hittar en massa inspiration både till Rebuz Kidz och till mig själv. Den heter MiaShopping.

I helgen arrangerade jag och Mia en familjelunch till förmån för SOS-BarnbyarRestaurang Bryggan i Gåshaga.
Inom ett par dagar kommer du hitta reportaget från dagen här på Rebuz Kidz Blogg.Tack båda två (+ mamma och pappa) för att era barn kunde vara med och visa upp våra kläder!

Puh...

Jag blev så ledsen precis. Hittade just en site som säljer ut hela Lipfish sortimentet för 50%. Det är samma som inköp. Det betyder att de kommer att göra förlust på varje inköp. Hur ska man kunna fightas mot det? Jag har samma problem med två Ugly Duck-"kollegor" som valt att lägga ut vårens kollektion till 20% rabatterat pris. (Är väl väl öppen just nu...)

Visserligen har vi bara ett rekommenderat pris att gå på, men marginalerna i barnklädesbranschen är låga och kan man inte sälja till i alla fall 50% påslag så har man inget att spela med. Frakterna äter upp marginalerna. Löner måste betalas etc.


Vilken dag!!

Idag har vi haft en familjelunch på Restaurang Bryggan till förmån för SOS-barnbyar tillsammans med MiaShopping.

Maten var fantastisk och alla hade trevligt. Vädret kunde verkligen inte varit bättre och Restaurang Bryggan visade sig från sin bästa sida. Jag kan inte vänta till vi sitter i sommar i solen med en kall öl och njuter!!!

Närmare 40 personer kom till eventet och vi samlade ihop nästan 2000 kr tillsammans till SOS-barnbyar. Det är nästan ett helt års stöd till ett barn eller barnby.

Tack alla som medverkade och som hjälpt oss marknadsföra eventet!!

På väg mot Gåshaga

Nu är bilen packad och vi på vägt ut mot Gåshaga och vår familjelunch. Vädret är underbart!!!! Det kommer bli en så fin dag i solen på Bryggan. Daniel och hans gäng håller på för fullt med att laga all mat och göra fint för oss.

Sköt om er och vi hörs snart!!!

Tack Mikael för den fina mobilen!!När jag var och hälsade på Mickael på Micki Leksaker häromdagen så fick Rebuz en jättefin mobil. Han blev helt överlycklig och nu går han omkring och trycker på alla knapparna hela dagarna. (Skönt att det är ett diskret ljud på den :-)). Den ser ut som en nalle med hård mage och har en inspelningsfunktion om man håller in en knapp på ryggen.

Tack igen, Mikael!!!

Tävling på Rebuz Kidz till och med 1/6"Jag är med i utlottningen av ett hemligt paket från
Rebuz Kidz, värde 500kr på Rebuz Kidz blogg.
Var med HÄR du oxå!"


Tävlingsregler
: Publicera  bilden o den kursiva texten ovan o publicerar hos dig.
För att din lott sedan ska vara giltig så måste du i en kommentar till detta inlägg lämna ditt NAMN, MAIL o ev BLOGGADRESS samt berätta vilken storlek du vill ha på klädpaketet om du skulle vinna (finns i storl 0-2 år för både kille och tjej och för flickor upp till 8 år), om det ska vara till en pojke eller flicka o sist men inte minst så ger du oss på Rebuz Kidz en fin liten motivering till varför just du ska vinna :)

Länka gärna dit du publicerat tävlingen och du får en extra liten bonus i ditt paket.


Vår i vår trädgård

Våren har äntligen kommit till vår trädgård och det är så härligt att se knopparna komma upp. Idag så var Rebuz och jag ute på tomten på morgon med Rufz.


Rebuz var på strålande humör. Här i sin jacka från Nanook och jeans från Quiksilver.

Nu ska vi snart åka ut till Daniel på Gåshaga och förbereda med Anna från SOS-Barnbyar inför söndagens event.

Kärlek är....

....en blöt puss!

Rebuz har lärt sig pussas!! Så fort Robert pussar mig så tar han ett fast tag om mina kinder och ger mig en blöt puss mitt på munnen. Det är både kul och mysigt (fast man får bortse från att den är ganska blöt :-))

Smack på er och God natt!!


Micki Leksaker snart på Rebuz Kidz!

Inom ett par dagar kommer du att hitta ett utvalt sortiment från Micki Leksaker på Rebuz Kidz.  Vi kommer att ha både inredning och leksaker. Här nedan ser du lite smakprov.


Vem har inte velat vara Pippi för en dag !!!


En söt docksäng.


Praktisk förvaring i bil med 5 olika fack för tex. pennor, böcker, papper och gosedjur.
För montering på baksidan av bilsätet.
 

...och massor massor mer!!!


Grattis Cilla!!!

Den lyckliga vinnaren till ett överaskningpaket från Roxy blev Cilla

Hennes bidrag var:

Roxys söta och tjejiga kollektion
har allt från solkeps till skodon.
Tuffa kvalitetskraftiga modekläder är kanon
särskilt när de är perfekta för kombination.
Tack Rebuz Kidz för all inspiration!

Grattis till Cilla och tack för det fina bidraget!

Brumm brumm

På eftermiddagen så var vi på Vasaparkens parklek och gungade, lekte i sandlådan och framförallt så klättarde Rebuz i lastbilen.Efter 2 timmars lek så gick vi och fikade och sen åkte vi hem och gjorde färsk pasta och pesto (Rebuz absoluta favorit !!!).
Om det är någon som är sugen på att laga det så kommer här receptet:

Pasta
ca 4 dl durum vetemjöl
2 msk olja
2 msk vatten
3-4 ågg
(jag brukar blanda lite som det känns bra och tills dess att det blir en bra smet)

Pesto
2 krukor basilika
1 dl pinjenötter
olivolja (ca 1/2 dl)
svartpeppar
lite salt

Om man inte har pastamaskin så går det lika bra att kavla ut degen tunt. Använd massa mjöl vidutkavlingen.

Nu ska jag sätta mig och göra en ny framsidebild till Rebuz Kidz och ladda inför den kommande veckan.


Premiärtur!!

Idag har Rebuz för första gången åkt motorcykel. En kort tur nerför backen och tillbaka. Han var positiv till en början, men se blev han lite mer skeptisk. Han tyckte motorljudet var lite läbbigt.

Rebuz sitter bakom pappa på en barnsadel för motorcyklar väl förankrad och säker. I vanliga fall hade han även haft byxor och en jacka med skenor, men idag åkte vi bara en kort tur så han slapp hela omklädningsproceduren för den korta turen. Längre turer än idag dröjer nog ett bra tag innan han får åka precis som Sara kommenterade. Det var mer för att han skulle få uppleva det.


Ännu en dag i solen :-)

idag blev det ännu en dag i solen och idag så har vi tagit ut alla utemöbler och även dragit i gång motorcyklarna. Rebuz var mest impad av mammas båge som han tyckte glänste mest.På sig har han sin keps från Vietnam och en tröja från Ugly Duck som heter You (kommer ut på Rebuz Kidz nästa vecka, helt ny inkommet). Jeansen köpte vi i Bangkok och är ett par GStar kopior.

Mycket krom det tycker lillprinsen om. Lite orolig blir jag dock för att han kommer att det är superkul att slänga sten i avgasröret....tror inte att det vore så jättebra.

Nu ska vi alla fall ladda för Sanningens ögonblick på femman

Sov sött på er!!


Rufz i vårskrud

Nu har jag äntligen hunnit klippa ner Rufz och han blev så lyyyyycklig. Efter att ha haft tjock päls hela vintern så har han nu en kort skön åäls. Jag kan inte stoltsera med att det är speciellt snyggt rakat och klippt, men skönt är det nog i alla fall. Han står inte still och ligger dessutom och skydda sina tassar och mage hela tiden så ryggen och g´huvudet är fint :-).Så 3 ICA kassar med hår senare, och en trött rygg, så är nu Rufz redo för sommaren.
Vi gick ner till Stocksund och badade och han lekte glatt med pinnar till Rebuz förtjusta skrik.

Vi har förresten en Chariot Vagn. Absolut det bästa köpet jag gjort till Rebuz. Ska ni köpa vagn och gillar att vara ute och i naturen så är denna vagn det bästa man kan ha. Nu till våren ska jag köpa cykel och spring-sats till.

Ha det gott nu ska vi ut i solen!!

Intressant läsning från Posten

Jag hittade en intressant rapport på Postens hemsida.

Posten har låtit SIFO Research International genomföra och analysera resultatet från fokusgrupper med erfarna svenska näthandelskonsumenter. Syftet har varit att fördjupa de kunskaper som rapporten Distanshandeln idag gav om svenska folkets attityder till och vanor kring distanshandel.

Jag kunde inte låte bli att lägga ut deras sammanfattning här på bloggen och göra ett par kommentarer om hur vi på Rebuz Kidz har resonerat kring de olika påståendena.

 • Två av tre distanshandlar - Idag handlar många svenskar varor på distans. 30 till 49-åringar handlar oftast.
  (Detta är mycket intressant för när vi startade i höstas så var det många som frågande om man verkligen köpte barnkläder på nätet, jag hävdade ja, men många var skeptiska. Det som nu är väldigt tydligt är att det är ute i landet man handlar mest. Vi har massor av kunder i mindre orter. Det var därför som vi bytte från Schenker till Posten. Posten hade fler utlämningsställen och kunde garantera snabbare och säkrare leveranser till våra glesbygdskunder.)
 • Billigare, enklare och bekvämare - Svenskarna distanshandlar för att det gör vardagen enklare och för att det sparar tid och pengar.
  (Jag ser redan nu med en egen lillprins, hund och två bonusar att det är omöjligt att hinna med och att jag hellre går en skogspromenad på dagen och handlar på kvällen, än att sätta mig i bilen med Rebuz och försöka rafsa åt mig något snabbt medan han är på någorlunda gott humör. Läs gärna intervjun med Lena Palmenius, hon stter verkligen huvudet på spiken)
 • E-handeln växer mest - Distanshandeln som helhet växte förra året med över 10 procent. Mest växte e-handeln, med 32 procent.
  (Tyvärr så har antalet e-handlare ökat mer än marknaden vilket har fått till effekt att marknaden är överhettad. Leverantörerna har lärt sig en läxa och är idag mycket restriktiva kring vilka som får sälja deras produkter. Tex LEGO, Esprit m.m ställer enormt höga krav vilket är jätte bra. Dock kommer det bli en tuff vår och höst för många näthandlare nr handlandet nu minskar att kunna överleva.)
 • Erfarna näthandelskonsumenter, vana Internetanvändare - Näthandels-konsumtion och Internetvanor hänger tätt samman. Många av de erfarna näthandelskonsumenterna är inne på Internet flera gånger om dagen.
  (På Rebuz Kidz så handlar ca 0,5 av våra besökare men de stannar i 17 minuter i snitt!!! Detta har ändrats i och med lågkonjunkturen. Man browsar helt enkelt mer. Kollar in, önskar sig etc.)
 • En del av vardagen - Flera av de idag erfarna näthandelskonsumenterna gjorde sina första inköp på nätet i slutet av 1990-talet. Dessa präglades av både osäkerhet och förväntan. Idag är köpen allt mer en del av vardagen.
  (Det innebär också högre krav på oss som näthandlare, bättre bilder, bättre säkrare processer etc)
 • Köpögonblicket är avgörande - Själva betalningsögonblicket är kritiskt för de erfarna näthandelskonsumenterna. Om de upplever osäkerhet kan de avbryta köpet. Risken är också stor att de inte kommer tillbaka till just den hemsidan.
  (Vi jobbar med en säker lösning och man kan alltid lite på oss på Rebuz Kidz)
 • Hela kedjan ska fungera - Hela betalningskedjan måste fungera bra för att näthandelskonsumenterna ska vara nöjda. Från beställning och betalning, till leverans och eventuell returhantering.
  (Vi krånglar ALDRIG vid returer eller reklammationer. Det är vår policy och den kommer vi aldrig att ändra på. Vi vill bara ha nöjda kunder :-))
 • Prylälskaren, Prisjägaren och Njutaren - Utifrån fokusgrupper med erfarna näthandelskonsumenter har tre olika typ-konsumenter utkristalliserats. Prylälskaren älskar shopping och drivs av att hitta nya prylar. Prisjägaren är systematisk i sina inköp och vill alltid göra ett bra köp, dvs bra varor till ett bra pris. Njutaren vill ha det bekvämt när han/ hon konsumerar. Det ska vara enkelt och på Njutarens egna villkor.
  (Det är därför vi har olika märken på Rebuz Kidz. Prylälskaren hittar hos oss Quiksilver, Roxy, Lipfish och Ugly Duck. Varor som är lite svårare att få tag i helt enkelt. Njutaren kan alltid bara sitta och titta på alla fina bilder som Fredrik tar och sen i lugn och ro avsluta sitt köp. Våra leveranser lägger vi extra stor vikt vid. Det ska kännas speciellt att få ett paket från oss så vi slår alltid in dina varor och ibland så skickar vi med en personlig häslning)
 • Växande komplement - De erfarna näthandelskonsumenterna förutspår att e-handeln kommer att fortsätta att öka. Den kommer dock även i fortsättningen att vara främst ett komplement och inte ett substitut till annan konsumtion.
  (Vi tror att det är ett komplement i storstadsregionerna och mer och mer ett substitut i glesbygden, där emellan är det nog en mix :-))
 • Fler sinnen lockas i framtiden - De erfarna näthandelskonsumenterna menar att den optimala e-handelsplatsen lyckas förena den fysiska butikens fördelar med e-handelns. E-handeln måste locka fler sinnen i shopping-processen. Konsumenterna vill i ökad utsträckning kunna se och känna på de varor de köper.
  (Vi jobbar på ett helt unikt sätt att kunna lösa detta på ....någon nästa år blir detta en verklighet )

Praktiskttaget fraktfritt hela påsk

Över påsk så sänker vi gränsen för fraktfritt som en liten påskpresent till våra kunder.
Gränsen är nu 300 kr.

Rebuz Kidz skickar alltid sina leveransen med postpaket, vilket betyder att du som kund kan följa ditt paket samt att Posten tar ansvar för paketet från oss till ditt utlämningsställe. Tyvärr är det ett dyrare alternativ än brevpaket som många internethandlare använder sig av. Brevpaket har dock en del nackdelar.
1) Man måste lämna in paketet på närmsta postterminal. För oss innebär det Tomteboda och dit måste vi köra bil, miljömässigt är inte det försvarbart.
2) Paketet är inte försäkrat. Vilket innebär att om det inte kommer fram så får man vänta tills dess Posten ev. hittar det. Det kan dröja upp till 3 månader.

Jag blir lite orolig när jag ser att kollegor i branschen väljer att erbjuda helt fraktfritt. De måste befinna sig i knipa. Jag har tex en kollega som har fraktfritt på allt  och då innebär det att allt hon säljer som är under 300 kr så har hon inget täckningsbidrag, då har jag inte räknat med löner, kostnaden för betaltjänster etc. Det innebär att hon går back på alla leveranser under 300 kr.

På Rebuz Kidz har vi valt att ta ut 50% av fraktkostnaden i stället för köp under 1000 kr och attt frakten helt ingår vid köp över 1000 kr. Dels har vi då råd att ta det säkrare alternativet på Posten och dels så kan vi säkerställa att de anställda får lön och att vi kan betala våra betalningar när de kommer.

Om man ställer kostnaden för frakt mot att ta bilen, köra in till stan, parkera etc så är det ju billigare att få den levererad till sitt hämtningsställe, eller hur!! Dessutom är det bättre för miljön och man får mer tid över till sina nära och kära.

Andys...................igen!!!

Jag och Rebuz har blivit beroende av Andys!!

Vi har så roligt tillsammans när vi är där att det är svårt att låta bli att åka dit. Rebuz far runt och skrattar som en tok. Han åker rutschkana, slänger sig i bollhavet, busar med andra barn m.m. Efter 2 timmar så åker vi därifrån trötta och nöjda.

Riktig kvalitetstid för mamma och Rebuz så klart :-)På sig har Rebuz sina jeans från Quiksilver och din tröja från 2-packet King2 som kommer ut på Rebuz Kidz i morgon.

Vårpromenad!!!I söndags var Rebuz ute på sin första riktiga vårpromenad med mamma och pappa på Drottningholm. För er som inte vet det så finns det ett litet mysigt fik på Drottningholm vid Kina palatset där de serverar väfflor.

Efter vår våffelfrossa så gick vi en lite promenad i solen. och Rebuz blev helt våryr och skrattade och sprang som en tok.Upp till har Rebuz sin fleecetröja från Ugly Duck och nertill jeansen Shining (min absoluta favoritbyxa)

En dag på Skansen

I fredags hade jag och Rebuz en dag i solen på Skansen. Vi började med en lunch och gick sen upp till de nordiska djuren. Det tog sin lilla tid att gå....Rebuz skulle titta på allt och lite till, och inte ville han åka vagn eller bli buren. Min son är "Jag kan själv" personifierad.


Suggan som ligger och gassar sig i solen var Rebuz absoluta favorit och där blev vi kvar lääääänge.Dagen till ära så har han sina skalbyxor från Nanook och sin fleece från Ugly Duck.Dagen avslutades med middag på TGI Fridays. Där han fick båda kritor och ballong från den snälla personalen.Här Rebuz på sig sin Ugly Duck t-shirt Warn i från vårens kollektion.


Affärsmöte på BNI

I morses följde jag med min frisör Ulrich Dorwart till BNI. Det står för Busines Network International och är ett sätt att marknadsföra sig och skapa affärer. Det var ett roligt och givande möte och jag fick en massa nya och intressanta kontakter.

Konceptet baserar sig på personliga kontakter och  Men ingen av oss har obegränsat med kontakter och att skaffa nya är inget man gör över en natt. Det är här BNI blir en ovärderlig tillgång. BNI har ett strukturerat program som erbjuder dig att väsentligt öka dina affärskontakter genom personliga nätverksgrupper.

Jag rekommenderat verkligen BNI (jag var ordförande i en BNI grupp i Malmö för några år sedan och det gav mig enormt mycket och bra kontakter). Det finns fortfarande platser kvar i BNI gruppen på Surbrunnsgatan (Boule bar).  

Nu introduceras FYNDLÅDAN

På Rebuz Kidz kör vi som bekant inte med realisation utan vi försöker i mesta mån planera våra inköp så att vi inte får en massa över utan kan fylla på kontinuerligt med nya varor i stället. Tyvärr så blir det i alla fall ibland udda storlekar över. Därför introducerar vi nu FYNDLÅDAN där du kan hitta lite godbitar från denna och föregående säsonger till mycket bra priser.

Ekologi och äventyr i LEGOs barnkläder på Rebuz Kidz


Ekologi och äventyr i LEGOs barnkläder på Rebuz Kidz


- Vi tycker att det både är en kul satsning och att Rebuz Kidz känns professionella. Det finns så klart en framtid inom webb-handel och för företag som Rebuz Kidz. Dessutom är det viktigt att de har ett välgörenhetstänk som stämmer överens med hur Lego arbetar med socialt ansvar, säger Annica Lidén Hall, svensk agent för Legowear. Lego har kläder från baby till barn som är i 12-årsåldern, kännetecknet är roliga och tåliga barnkläder, med barnvänlig design. Det är helt enkelt lätt att själv kunna klä på sig, även om man är liten. Och leken är i fokus även när det gäller kläderna.


- De är bekväma att leka i eftersom de snarare är oversized än tighta. Och det går i stort sett inte att tvätta sönder kläderna, de håller både färg och form. Naturligt och spännande
För två år sen började Lego sälja kläder i ekologisk bomull i sin babykollektion, efter förfrågningar från kunderna. Sedan länge är kläderna tillverkade utan kemikalier, ett kännetecken och en kvalitetsstämpel för Lego.


- Om man sticker ner näsan och luktar så känner man att det luktar gott, inte någon doft från några kemiska tillsatser, säger Annica Lidén Hall. Legowear har också licenser att tillverka kläder med motiv som inspireras av barnens favoriter. En storsäljare för Legowear är märket Bionicle, en äventyrsserie för barn om onda och goda krafter, som blivit en storfavorit både som leksaker och kläder och genom filmer.


- Bionicle-kollektionen är jättepopulär bland barnen och figurerna här utvecklas ju också hela tiden, säger Annica Lidén Hall.


- Det är likadant med motiven från Star Wars, det är många småkillar som vill ha en pyjamas med en Star Wars-figur på. Oftast brukar vi bli helt nedringda när vi får nya sändningar med de här motiven. Även om färgskalan är lite begränsad, är kläderna älskade av barnen


Du hittar även pressmeddelandet på Newsdesk

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barn- och babykläder på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella kläder med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på http://www.rebuzkidz.se/


Skön familjelunch med Rebuz Kidz

Specialerbjudanden och smakprov ur sommarkollektionerna från Rebuz Kidz. Kombinerat med barnvänlig buffé.

Söndagen 19 april blir det en avslappnad eftermiddag på Restaurang Bryggan i Gåshaga till förmån för SOS-Barnbyar.


- Vi vill att barnfamiljer ska få njuta av god mat till ett bra pris, samtidigt som man bidrar till barn i andra delar av världen genom SOS-Barnbyars viktiga arbete, säger Camilla Renz, initiativtagare till familjelunchen och grundare av Rebuz Kidz.
Rebuz Kidz arrangerar söndagslunchen i samarbete med den populära shoppingportalen MiaShopping, till förmån för SOS-Barnbyar.


På plats finns också SOS-Barnbyar som berättar mer om verksamheten. Det kommer även att finnas möjlighet att bli fadder och köpa böcker och skivor där intäkterna går till organisationen.

En procent av försäljningen i Rebuz Kidz går alltid till SOS-Barnbyar, och i samband med lunchen blir det klädförsäljning till förmånliga priser. Alla matgäster får ett presentkort på 20 % på Rebuz Kidz sortiment vid ett köptillfälle. Det blir också specialerbjudanden från favoritmärken som Quiksilver, Roxy och Ugly Duck.
- Nu inför sommaren finns många nya barnkläder i härliga färger och i snygg och design, som både är sköna att leka i och som håller för matglada barn, säger Camilla Renz.

Den 19 april blir en perfekt söndagsutflykt för hela familjen till Gåshaga på Lidingö. Och ett roligt och bra tillfälle att stödja SOS-Barnbyar.

Platserna är begränsade, först till kvarn gäller. Buffén kostar 295 kr för vuxna och 145 kr för barn. 45 kr per betalande gäst går till SOS-Barnbyar.

Anmäl dig till:
[email protected], uppge Rebuz Kidz.


Tid och plats:


Söndag 19 april

12-15


Restaurang Bryggan, Gåshaga Marina

(Gåshaga Pirar och Strand Följ skyltar mot Gåshaga Marina om du kommer via land. Om du kommer med båt ligger det en bit in i början av Kyrkviken på Lidingö. Båtplatser finns två meter från restaurangen)


Mer från Nanook of Sweden

Vårens introduktion av Nanook of Sweden har varit en succé. Vi har fått många nya "Nanookfrälsta" kunder eller som en kund sa:
- Har man väl testat Nanook så vill man inte han något annat på sitt barn!

Till hösten får vi in ännu mer Nanook. Då kommer bl a skaloveraller, mössor och mer fleece in i lager.
 
Nedan ser ni Fridas söta lilla Sebastian i full färd i sin Nanook overall.Vi på Rebuz Kidz skänker en extra liten tanke till honom idag då han ligger hemma i lunginflammation.
- Hoppas att du mår bättre snart !! Kram från oss alla till dig lillkillen!!

RSS 2.0