Tävling till minne av Michael Jackson på Rebuz Kidz
TÄVLA PÅ REBUZ KIDZ BLOGG OCH VINN ETT
PRESENTKORT PÅ 300 KR PÅ BARNBUTIKEN
REBUZ KIDZ

Tävlingen pågår till den 30/8

Michael Jackson kommer alltid att ha en speciell plats i våra hjärtan på Rebuz Kidz.
Han var en underbar person som skrev fantastisk musik och tankvärda texter
och vi vill med denna tävling hylla hans minne.

Michaels texter vädjar många gånger till att vi tillsammans ska
göra vår planet till en bättre plats. Låt oss aldrig glömma det
och hjälp oss genom denna tävling sprida hans budskap!

Delta genom att skriva ner en textrad ur en av hans låtar och beskriv vad den betyder för dig!

Övriga tävlingsregler: Publicera  bilden o den kursiva texten ovan och lägg ut den på din blogg eller hemsida.
För att din lott sedan ska vara giltig så måste du i en kommentar till detta inlägg lämna ditt NAMN, MAIL o ev BLOGGADRESS samt låttext och beskrivning enligt ovan

Länka gärna dit du publicerat tävlingen och du får en extra liten bonus i ditt paket.


Kommentarer
Postat av: En Mölnbobos Liv - Mammablogg

Hej,

Jag är gärna med och tävlar, jag har tipsat om tävlingen härMin låttext är en som jag tror många kommer välja och det är ur Heal The World."Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race"Jag har alltid älskat den låten och i dessa tider så är den verklien så aktuell igen. Sen älskar jag även Librarian Girl och She´s out of my life.

2009-07-18 @ 22:33:21
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: evamar - tävlingsblogg

Min favorit är den här strofen:Send them your heart so they'll know that someone cares

And their lives will be stronger and freeDen kommer ur "We are the World" (USA for Africa) och är nog en av de mindre kända raderna, men kanske de som säger mest. Tänk att så många superstjärnor kunde samlas och samsas för en så bra sak. Och mycker var Michael Jacksons förtjänst!PS. Du har en länk här:http://evamar.blogg.se/2009/july/presentkort-rebuzkidz-30-augusti.html

2009-07-19 @ 12:26:29
URL: http://evamar.blogg.se/
Postat av: Sara

Hej, jag vill vara med och tävla och jag har länkat här; http://dolphin.blogg.se/tavlingar/2009/july/presentkort-rebuz-kidz.htmlMin favoritrad ur MJs låtar är "Before you judge me, try hard to love me" och kommer från låten Childhood. Tycker den stämmer in så bra på just MJ, det var många som dömde han efter rykten och utseende, men det var ingen utomstående som kände han utan uppfattningen var enbart baserat på rykten och media. Raden för mig betyder att man ska inte tro på allt man hör och ser i media, man ska skapa en egen uppfattning om en person och inte låta sig påverkas av andras ord.

2009-07-19 @ 12:58:53
URL: http://dolphin.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag vill absolut vara med. Michael Jackson kommer alltid ha en speciell plats i mitt minne. ♥Min favorit är:

"But you are not alone

For I am here with you

Though we're far apart

You're always in my heart

But you are not alone"Denna underbara låt spelades på en av mina bästa vänners begravningar. Det var två bröder som både gick bort hastigt i en bilolycka. Så denna låten betyder oerhört mycket för mig. Väldigt känslosamt.Jag länkar såklart i min tävlingsblogg.

Hoppas på tur! ♥2009-07-19 @ 14:57:58
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Amanda

Här är länken:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/july/tavling-presentkort-rebuz-kidz.html

2009-07-19 @ 14:59:59
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Sosso

Michael Jackson med Earth Songcitat:

"What have we done to the world

Look what we've done "

Slut å citatDen låten är helt underbar och man får gåshud varje gång man lyssnar på den..Jag har på min blogg sound of the day och den fick bi dagens låt den 2/7. ohh hilma bra. Vi har förstört vår planet allt för länge och det är på tiden att vi tar vara på den istället för att förstöra..Precis som han sjunger.Länkar även till din tävlinghttp://lomia.blogg.se/tavlingar/2009/july/presentkort-rebuzkidz-30-augusti-1.htmlHälsningarSosso2009-07-19 @ 15:21:29
URL: http://lomia.blogg.se/
Postat av: Carro

Är gärna med och tävlar och har länkat här http://griffelfot.blogg.se/competition/2009/july/tavling-hos-rebuz-kidz.htmlFavoritstrofen är från Heal the World. Den låten ger mig gåshud varje gång, helt underbar. Den är vacker och har en sån träffsäker text.

"Heal The World, Make It A Better Place, For You And For Me And The Entire Human Race"

2009-07-22 @ 08:36:58
URL: http://griffelfot.blogg.se/
Postat av: Malin

Kanske börjar bli tjatigt, men även jag älskar "Heal the World, Make it a better place, for you and for me and the entire human race"JAg tycker att det budskapet är så klockrent och något som verkligen har blivit synonymt med MJ. Vad är då bättre än att hedra hans minne genom att sprida denna låtrad och dess innehåll vidare!Även jag länkar vidare till den fina tävlingen på familjens tävlingsblogg: http://villduvinna.blogg.se/2009/july/presentkort-rebuzkidz.htmlHåller tummarna! HA det bra så länge!

KRAM

2009-07-23 @ 08:37:58
URL: http://villduvinna.blogg.se/
Postat av: Sarah - 21 år och tvåbarns mamma

Hejsan! Jag måste ju vara med och tävla och hedra min stora barndomsidol! Han var mitt liv när jag var liten och även fast jag inte var lika besatt av honom dom senaste åren så har han alltid funnits där. Och jag har många gånger gått och nynnat på hans låtar. En favorit som är så otroligt bra och med ett bra budskap: De måste ske en ändring hur vi lever i vår värld, vi säger så mycket men ingen gör något. Man måste börja någonstans så därför måste vi börja att ändra oss själva.

Från låten "Man in the Mirror":"I'm starting with the man in the mirror,

I'm asking him to change his ways,

And no message could have been any clearer,

If you wanna make the world a better place,

Take a look at yourself and then make a change,"Underbart fin låt!jag länkar självklart i min blogg:http://lillsaraah.blogg.se/2009/july/tavla-och-hedra-michael-jackson.htmlMvh Sarah

2009-07-28 @ 23:57:15
URL: http://lillsaraah.blogg.se/
Postat av: Jessica

Åh jag vill gärna vara med och tävla! =) Min favorit är "Heal the world, make it a better place, for you and for me and the entire human race"! Denna texten säger sig själv, så vackert och så sant! Jag tycker verkligen om denna låten och detta är verkligen något som vi borde sprida vidare i världen! =)Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/august/vinn-ett-presentkort-pa-rebuz-kidz.html#commentHa det så bra!

/Jessica

2009-08-28 @ 01:11:43
URL: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/
Postat av: Gabbies

Jag är gärna med och tävlar! Min favorit är faktist hela texten till "Earth song" jag vara bara 13 år när låten kom men från första stund har den berört mig djupt. I dagsläget är den viktigare än någonsin att lyssna på denna text och ta till sig den. Vi håller på att förstöra vår egen jord, dags att reagera!

Hoppas att det var ok att skriva en hel text istället för bara ett stycke.

Min länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/august/presentkort-300-kr-1.html

Hoppas på tur!

Postat av: Kicki M"We could fly so high

Let our spirits never die"-Heal The WorldVårat liv på jorden är begränsad, men alla människor kan lämna avtryck och minnen som aldrig någonsin försvinner. Just så tolkar jag den textraden, som kanske ser "ynka ut", men har sådant ofantlig djup och stor innebörd. Just Michael har verkligen själv levt sitt liv på sådant sätt att han aldrig kommer bli bortglömd och hans själ kommer alltid vara i allra högsta grad levande. Tack för musiken MJ! R.I.Phttp://shetrollan.blogg.se/2009/august/rebuz-kids.html

2009-08-30 @ 10:45:15
URL: http://shetrollan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0