- Den är så snygg ihop med gormiten

I söndags morse var det dax för fotografering på Rebuz Kidz. Våra modeller Melissa, Nathalie och Agaton poserade glatt. Mattias valde att avstå denna gång och tittade hellre på.  Agaton hittade en massa fint så mamma Sara fick med sig en hel hög med kläder hem.Idag valde han att sätta på sig sin nya t-shirt "Burning" med motiveringen:
- Den är så snygg ihop med gormiten (gubben han håller i handen).
Bredvid sig har han vulkanen som några av gormitarna bor i.

Vi tackar Agaton och mamma Sara för den fina bilden (och för all support med fotograferingen)


Hälsning från Kristianstad!!

Här kommer en hälsning från Martin och Karin i Kristianstad. De visar stolt upp sina nya kläder från Rebuz Kidz. Martin har jackan Freeyou på sig och Karin Pole star från Roxy.


Dagens outfit

Vårens kollektion från Ugly Duck är på väg in på Rebuz Kidz och Rebuz är en av de första som testar. Idag har han på sig sin gula coola t-shirt (kolla in detaljerna i trycket på magen) och sina nya jeans Shining.

PS. Om ni undrar vad han har på foten så har han fått för sig att det bästa man kan ha på fötterna just nu är mammas duntofflor. Så fort han tappar den så kommer han med den i handen och ska sätta på den igen. Nu sitter den fast med en hårsnodd. DS.
Nu har jag varit och biktat mig :-)

Ny hemkommen från Mammabikten på Cirkus. Vilket kul och intressant evenemang!!

I torsdag fick jag frågan från Anna på SOS-Barnbyar om jag skulle vilja gå på Mammabikten. Jag hade ju tänkt på det men faktiskt inte kommit mig för att köpa biljett så jag blev jätteglad och tackade givetvis JA!! på en gång.

Det var verkligen att zupeeeeer trevligt arrangemang med mycket roliga och slagfärdiga kommentarer. Så skönt med tjejer som faktiskt vågar synas och har vettiga saker att säga. Det var ganska befriande att höra att alla de saker som jag haft dåligt samvete för (att jag inte är en bullmamma som älskar att pyssla) faktiskt är OK. Det visste jag i och för sig, men det är ganska skönt när de faktiskt predikar ut att det faktiskt finns andra saker i livet att fylla sitt liv med än att städa, baka etc.

På plats fanns givetvis SOS-Barnbyar och de var så glada för alla som bestämt sig att bli faddrar den dagen. Passa på du också, stöd en fadderby eller fadderbarn idag!!!

Fredag på Andys

Nu har en hel arbetsvecka gått igen och det känns som det var måndag igår. Mycket har hänt och det är givetvis roligt.
Little Minds var här i går med en leverans av sina kläder så nu ska jag bara lägga in dem i systemet. Vi har även fotograferat Aussies finest och Ugly Duck denna vecka (samt lite från Lego Wear och Esprit) så snart hittar ni en massa nytt.

På sig har Rebuz vårkollektionen från Ugly Duck. Snart finns alla kläderna på Rebuz Kidz!!

Idag, fredag, var det i alla fall den mammadag för Rebuz igen och vi åkte till Andys och lekte loss.


Innan vi åkte hjälpte Rebuz pappa att fylla på kapslarna i kaffemaskinen så att mamma skulle orka med Rebuz tempo.
Han börjar bli riktigt duktig på att hitta rätt vinkel och få in den på rätt håll.

Väl på Andys så kunde han inte få nog av den stora rutchkanan och bollhavet så 2 timmar senare var jag helt slut.Vi kan verkligen rekommendera Andys Lekland!!

Efter lunchen och all lek och stoj så var det dax för lilleman att sova och mamma att få lite egen tid så vi åkte och hälsade på Jessica på So cute i Nacka (en underbar butik/fik/häng etc). Har ni inte tittat förbi hennes affär så gör det :-).

Tävling på Rebuz Kidz!

Snart är våren här!!!

För att fira vårens ankomst så lanserar Rebuz Kidz bloggen sin första tävling. Delta genom att skriva en kul dikt/text om Roxy, ett av våra klädmärken på Rebuz Kidz.  Skriv ditt bidrag genom att göra en kommentar till detta inlägg.
 
Priset i vår tävling är ett hemligt paket från Roxy (värde 500 kr).

Glöm inte att skriva vilken storlek du vill ha ditt hemliga paket i (62-128 ctl) samt din email-adress.

Tävlingen pågår till den 15/4!


Måndagmorgon

787070ab6ba13da4b0ee799dabe604a0.png

Kolla varifrån!

Idag har Rebuz en mammadag och vi är på väg till öppna förskolan i Bergshamra. Rebuz har på sig sitt skalset från Nanook. Lite stort men det funkar bra. Storleken mindre gick inte. Här har han storlek 86/92 fast han bara är 80 cm. Skönt att veta att han kommer kunna ha samma set till nästa vår. Då slipper jag gå och köpa nytt stup i kvarten.


Lipfish - kläder att skratta åt och pilla på

Design som man blir glad av. Det var grundtanken med klädmärket LipFish när Jenny Boije startade företaget. Och konceptet har fungerat bra, både barn och vuxna gillar de färgstarka kläderna som både är plagg och leksak på samma gång.Ett får som hänger och dinglar med benen, eller en blå elefant på magen med en snabel som är lätt och kul att dra. Kläderna från LipFish sticker ut, på flera sätt.
- Jag ser på barnen att de blir glada när de har de här kläderna på sig, säger Jenny Boije, designer och grundare av LipFish.
När hon startade företaget 2004 riktade hon in sig på barn mellan 0 och 2 år. Men sen dess har alltfler efterfrågat kläderna för större barn, och idag är den största målgruppen för LipFish två- och treåringar, och det finns kollektioner upp till barn i femårsåldern. Och märket, som också har leksaker, har snabbt blivit populärt också utanför Sverige och säljs numer i 18 länder.
- Jag tror att folk gillar kläderna för att de sticker ut och är lite annorlunda, samtidigt håller vi en stabil kvalitet. Utan det skulle vi aldrig ha kunnat hålla oss kvar på marknaden, säger Jenny Boije.
Och för varumärket är det samtidigt viktigt att välja seriösa distributörer, även om många vill sälja kläderna bedöms de noga av LipFish innan man ger klartecken.
- Det är viktigt att de som distribuerar våra produkter älskar våra grejer. Rebuz Kidz känns seriösa och LipFish passar väl in det övriga sortimentet av barnkläder där. Kvalitet som kostar lite mer. Och genom webbutiker når vi dessutom ut mycket bredare.
Tanken med att skapa ett mervärde genom sin affärsverksamhet, som Rebuz Kidz gör genom att bidra till SOS-Barnbyar, finns också hos Jenny Boije.
- När det man gör går bra tycker jag att man ska göra bra saker för andra också. Jag ser just nu över en lösning där vi ska kunna skänka kläder till barnhem. Och det handlar inte bara om att ge bort saker, utan också glädje. Mina kläder gör barnen lite gladare.
LipFish tillverkar sina produkter i Turkiet, men kommer snart också börja med produktion i Indien. Men först ska Jenny Boije besöka fabriken för att kontrollera att arbetsförhållandena ser bra ut. Alla kläder som sen sys upp i Indien kommer att tillverkas i ekologisk bomull, och börja säljas till hösten.

Nu ligger vårkollektionen från Lipfish ute på Rebuz Kidz. Till våren har vi utökat sortimentet med bodys, ryggsäckar och till och med en leksak.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barn- och babykläder på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella kläder med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på http://www.rebuzkidz.se/


Littleminds - ännu en nykomling på Rebuz Kidz
Idag hade jag möte med Ulrika som tillsammans med 2 kollegor har startat ett nytt klädmärke som heter Littleminds.

Kollektionen är gjord helt i 100% ekologisk bomull och deras kläder är designade för att stimulera barn i deras utveckling genom att de har påsydda "figurer", som är designade och anpassade efter babyns intellektuella utveckling och placeringen på kläderna efter den motoriska utvecklingen. Applikationerna finns i olika färger och mönster samt har insytt prasselpapper.

Den unika designen är baserad på forskning som visar att babyn vid olika åldrar urskiljer färger, former
och strukturer olika. Babyn använder sina fem sinnen för att förstå och interagera med sin omgivning.
De arbetar med tre av dessa sinnen: syn, känsel och hörsel.

Littleminds startar med en mindre kollektion med en body, en klänning och ett mysset. Du kommer hitta dem på Rebuz Kidz från slutet på mars.


Familjelördag

Man inser hur lång dagen egentligen blir när man går upp så tidigt på morgonen. Det är fascinerande hur mycket man hinner med :-). TRÖTT men nöjd sitter jag nu och ska summera dagen.

Efter Rebuz frukost i morses så åkte vi till Polismuseet.Här sitter Rebuz och undersöker bevis. Museumet ligger ute vid Tekniska och är nog mer lämpat för ändre barn. Jag har gått en visning en gång och det var superkul! Då berättade väldigt inlevande om olika fall som Lasermannen, Alexandra mannen etc.

Efter det gick vi vi över till Etnografiska för att gå på ett av våra favoritfik, men det visade sig att de stängt för gått och därför åkte vi till mina favoriter!! Systrarna Persson på Roslagsgatan och åt lunch.Rebuz fick pannkakor, paprika och fetaost och Robert och jag åt Evas och Monikas fantastiska mackor. Efter lunch var det dax för Rebuz att sova så vi satte oss i bilen och åkte mot Vaxholm. Väl framme i Vaxholm så gick vi runt och shoppade lite, eller rättare sagt tittade lite. Hittade en badleksak till Rebuz på Barnens Handelsbod. En supersöt liten leksaksbutik i centrala Vaxholm. 

Avslutade Vaxholmsturen med att fika hos Lena Linderholm.

Sen var Rebuz rejält sugen på att leka och buza så vi åkte förbi Nickis Äventyrsland där vi lekte i över en timme.

Efter middag och dusch är det nu dax för Rebuz att sova. En lång innehållsrik dag med familjen. Mysigt och kul!

Lördagmorgon

-191c5adb5958a346077ebb021471383.png

Kolla varifrån!

Rebuz har tagit fasta på att "morgonstund har guld i mun" och har bestämt sig för att gå upp vid 6 den senaste. Hans pappa är ju allt annat än morgonpigg så detta beslut har väl inte riktigt blivit superpopulärt hos Robert. Nu är han i alla fall i full färd med att prova mamma och pappas skor i sin coola pyjamas/lekdräkt från Lipfish. Vi rekommederar Lipfish varmt! Kvaliteten är enormt bra och knapparna är rejäla och bra! Jag är så trött på tyg som går sönder efter 2-3 veckor. Lipfish håller :-)! Och man kan ha dem länge. Att de är supersöta är ju givetvis ett plus.


Rum för barn

0-33c9be8775d192da17189174d5a0a225.png

Kolla varifrån!

Rebuz kan verkligen rekommendera Rum för barn på Kulturhuset. Dit går vi ofta och leker i favoritköket som ligger i delen för de minsta barnen.

På fjärde våningen i det stora Kulturhuset vid Sergels torg finns Rum för Barn. Här kan man alltid läsa och låna böcker, måla, lyssna på en saga eller sjunga en sång.

Kulturhusets bibliotek vänder sig direkt till barn och där får barn vara barn. Dvs de kan leka runt och stoja (inte hur vilt som helst så klart). De har olika "rum" för olika åldrar.


0-3 år

I gula rummet hittar de yngsta barnen sina böcker. Lekmiljö och leksaker är anpassade till deras förutsättningar och upptäckarlust.

  
4-7 årI bruna rummet finns böcker om kroppen och universum, fakta om tåg, tigrar ocht räd. Kojor, små lekvärldar och många bilderböcker.
  
8-11 årI vita rummet finns kapitelböcker, tidskrifter och serier, kartor och uppslagsverk. Här kan man sitta och läsa ensam eller tillsammans.
Källa: www.kulturhuset.se

     

Utöver rummen finns även Bildverkstaden eller som Emelie och Rasmuz kallar det Pysselrummet. Här kan barn i alla åldrar experimentera med färg och form och pröva olika material och verktyg under handledning av konstnärer. Läs mer om Bildverkstan »

Kulturhuset öppnar ganska sent på dagen, kl 11.00 och man får ofta räkna med att köa en stund för barnvagnsparkering, men det är samtidigt gratis och väl inne mycket trevligt.

Det finns även bra skötbord, en plats där man kan ge mat med micro osv. Ett perfekt stopp på stan!


Ugly Duck ansiktsmålning

0166191ad6734c1f5ed986e4ae09c2a5.png

Kolla varifrån!

S?? h??r fina blev tjejerna n??r de blev ansiktsm??lade p?? Ciff kids! Kolla in www.uglyduck.dk f??r tips om hur man kan g??ra lika fina m??lningar.


Rebuz på studiebesök på Glädjen

5b4a8fa8b1b20d65b4792741f153c6d7.png

Kolla varifrån!

Idag är Rebuz på Glädjen (ett av de dagis han sökt till) på studiebesök. Dagen till ära iförd sin apiga tröja från Lipfish


Snö, snö, snö....

Nu känns våren rätt långt bort i Stockholm. Ett vitt snötäcke har lagt sig överallt och vårens nyheter i butiken känns lite malplacerade. Det är dock hög tid att tänka på vad barnen ska ha för ytterkläder på dagis i vår. Jag rekommenderar varmt Nanooks skaljacka och byxa. Dels för att kvaliteten slår alla andra ytterkläder på marknaden och dels för komforten. Nanooks kläder inte bara skyddar bra utan låter barnet röra på sig. Jag tycker så synd om barn som inte kan leka fritt för att galonisarna är så klumliga att de inte kan röra sig. Dessutom vill jag som förälder vara helt säker på att barnet håller dig torrt och att kläderna är torra nästa gång de ska ut så att de inte bli kalla och fryser. Ett par skalbyxor skyddar faktiskt nästa dubbelt så bra mot väta som ett par galonisar!!

En annan sak som gör Nanooks kläder oslagbara är att de andas. Täta kläder gör att barn blir lättare sjuka pga att de bli svettiga och sen kalla. Tänk dig själv att spinga 5 km i motionsspåret i platssäck. Måste vara super otrevligt. 

Nanook är visserligen dyra, men de har ett fantastiskt andrahandsvärde och dessutom håller de länge. Köper man ett skalställ från Nanook så kan barnet ha det åter runt. Det enda du behöver göra är att komplettera med ett fleeceställ under på vintern. Så man får ju garanterat användning för kläderna.
 

Villagatans öppna förskola

483fa73ab1ed121a83c48f7a5facfde3.png

Kolla varifrån!

Rebuz i full action på Villagatans öppna förskola i sin tuffa Ugly Duck t-shirt från hösten 2008.


Nickis äventyrslek

67eea7c7e01bc8d9ff0a9e172d14e560.png

Kolla varifrån!

Nu är vi i Täby testar ett nytt lekland. Här har de faktiskt ett eget litet lekland för de minsta. Ganska stökigt men helt ok. Rebuz tyckte i alla fall om bollhavet.


Rebuz Kidz på Bloggparaden, Blogifer och på Blogglista!

Bloggparaden

Nu har vi tagit ett steg till in bloggvärlden :-) och registrerat oss på Bloggparaden!

Blog Toplist

och på Blogifer....

Blogglista.se

och Blogglista....

Faddrar för SOS-Barnbyar får rabatt hos Rebuz Kidz

Barnklädesföretaget Rebuz Kidz har ett löpande samarbete med SOS-Barnbyar, en procent av all försäljning går till organisationen. Nu erbjuder Rebuz Kidz dessutom 5 % rabatt på hela sortimentet för alla som är faddrar.

Rebuz Kidz är återförsäljare för baby- och barnkläder som utmärks av cool design och funktionalitet.
- Det känns viktigt att uppmuntra engagemang för barn över hela världen. Och jag hoppas att det här kommer att bidra till viktiga resurser för SOS-Barnbyar, säger Camilla Renz, grundare till Rebuz Kidz.

Rebuz Kidz är återförsäljare för kvalitetsmärken som Ugly Duck, Quiksilver och Esprit. Kläder som är gjorda för aktiva barn och tuffa lekar.

För mer information:
Camilla Renz, grundare och inköpschef, 08-588 300 41
Anna Bellman, press och marknad, 0733-86 04 64
Niki Westerberg, PR/Infochef SOS-Barnbyar, 070 - 374 2575

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barn- och babykläder på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella kläder med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på http://www.rebuzkidz.se/


Rebuz stödjer SOS-Barnbyar - gör du?

I och med att Rebuz fyllde ett år så började vi sätta in pengar till en barnby i Latinamerika. Rebuz Kidz är sedan starten i oktober 2008 fadderföretag, men nu ville vi göra ännu mer för att stödja SOS-Barnbyar. Allt eftersom vi får information kring byn och vad som händer så kommer vi att publicera det här på bloggen under Kategorin "SOS-Barnbyar". I samband det har vi även utökat vårt samarbete med SOS-Barnbyar genom att ge alla som har ett fadderbarn 5% på Rebuz Kidz! Bli fadder idag genom att anmäla dig på SOS-Barnbyars hemsida. (Skicka sedan ett mail till oss på [email protected] så skickar vi dig din rabattkod)


Redo för Kafé SjöstuganNu är vi snart på väg till Kafé Sjöstugan. Familjen Renz favoritfik vid Brunnsviken. Rebuz har på sig sina jeans från Quiksilver, t-shirt från Lipfish och sin favorit fleece från Ugly Duck.

Rebuz på Saltsjöbus

Idag var vi och testade Saltsjöbus i Saltsjö-boo. Det var ett mysigt fik kombinerat med lekland. Rebuz hade jättekul och lekte runt i flera timmar. De hade även god raggmunk som han stoppade i sig med god aptit. På sig har han helt nyinkomna kläder från Esprit som kommer in på Rebuz Kidz i veckan. Skjortans ärmar går att kavla upp och fästa upp. T-shirten under har en "insydd t-shirt" som ger en lager-på-lagerkänsla utan att bli klumpigt och finns i både gult och blått.
Mer Esprit hittar du här.Rebuz äter raggmunk på Saltsjöbus.
En riktig actionbild! Rebuz i lektagen

Ute på tomten och leker

Nu är Rebuz och jag ute på tomten och leker. För att han inte ska bli blöt och frysa så har jag givetvis på sig sin Nanook overall (Nanooks overaller hittar du i höst på Rebuz Kidz) i Dermizax. Den börjar bli lite varm så snart är det dax att köpa skaljacka och byxa. Då blir det givetvis de i EntrantV som vi har på Rebuz Kidz


Morfars födelsedag

Idag är det morfars födelsedag och dagen till ära har Rebuz på sig sin Octav Hood från Quiksilver. Under har Sun sun t-shirten med inbyggt solskydd (inte för att det lär behövas idag). Jeansen har vi köpt i Bangkok och på fötterna har han så klart sina favvisar  från Bobux - Ufo & Alien


Hälsningar från Silas i Danmark

Visst blev Silas helt underbart fin i sin tröja Elefanten från Lipfish.


Embla på väg till dagis

En mycket trött men nöjd 5 åring på väg till dagis i sin fina nya tröja från Ugly Duck (mer info hittar du här)
(under har hon sin älskade Dala klänning också den från Ugly Duck :-))Rebuz i Rib Sweater Hood

Rebuz redo får fika efter en tur i kälkbacken. Han ville inte ta av sig sin tröja från Nanook (Klicka här för mer info) utan ville prompt ha sin frukt först.


Cajsa i "Dala" från Ugly Duck

Så här COOOOOOL är Cajsa i sin klänning från Ugly Duck. Klänningen heter Dala och du hittar den här.


Rebuz apar sig!

Charmtrollen Rebuz i full gång att buza runt i sin apiga tröja från Lipfish. Nertill har han byxan Tommy från Ugly Duck. I barkgrunden spelar min kompis Lenas dotter Cajsa på sin keyboard i klänningen Dala från Ugly Duck.


Max bågekillen


Max 1 år på Roberts Rocket III med Rebuz motorcykeljacka med broderat Harley Davidsson emblem på ryggen.


Nyhetsbrev - mars

Cool, funky och street-inspirerat med finess. Barnkläderna från Ugly Duck liknar

inga andra med sina fantasifulla mönster och den coola designen.

Och med inspiration från sagans värld blir det lätt en ny favorit


Det är ok att vara annorlunda. Det menar det danska företaget Ugly Duck som gör

kläder för barn mellan 0 och 12 år.Ugly Duck har snabbt växt fram som ett företag

med personliga barnkläder, med en djupare tanke bakom. Varumärket är inspirerat

av HC Andersens klassiska saga om Den fula ankungen, där Ugly Duck ställer frågan

"vilken anka är du?".


Det finns en egen liten anka för alla stilar. Tanken är att barnen ska hitta sin egen

speciella anka bland motiven på kläderna. Kanske punk-ankan med piercing i näbben

eller den vackra prinsess-ankan? Visionen är att skapa en trend där det är inne att

ställa upp för och hjälpa varandra. Där det är ok att vara lite annorlunda både när det

gäller utseende, kläder och vad man tycker och tänker.


I den nya kollektionen är det feminina ankor på tjejkläderna, i mönster och färger som

är inspirerade av 70-talets flower power,japansk manga, surfmode och äventyrliga

prinsessor. Killarnas kläder har mönster av

motorcyklar, rock'n'roll-ankor och fotbollsstjärnor.

Och som vanligt finns detaljerna

kvar som sätter igång fantasin.

Som skymten av en anka som smiter ner

i fickan.


Visst låter det lockande? Du hittar Ugly Ducks coola och

barnsliga kläder här hos oss på Rebuz Kidz.

Vårens kollektion väntas vara inne i butiken i slutet på mars


Esprit ny hos Rebuz Kidz


Esprit är känt för sina fina och väldesignade barnkläder.

Nu finns Esprit hos oss på Rebuz Kidz.


Vårens kollektion är full av glada färger och tuffa modeller.

Esprit kommer med 11 kollektioner om året. Grundtanken är att det ska vara en hög

genomförsäljning så att det ständigt kan komma nya kläder i aktuella färger och

modeller som är noga utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Esprit

träffar sina återförsäljare sex gånger per år för att prata igenom kollektionerna och

vilka varor som är på gång för säsongen.

Nu under våren/sommaren 2009 kommer 1980-talet tillbaka och har inspirerat

kollektionen. Bandlogotyper och turnédatum kommer att synas på tröjor och huvtröjor

för killar. Färgerna är gult, blått och mint i kombination med neon. För tjejerna

är detbland annat citrongult och neonrosa i olika tvättade nyanser och batikmönster.

Ytterligare ett tema är lite mer traditionellt folklore med mjuka tyger, blommor och

djurmönster.

Esprits barnkläder passar väl in i Rebuz Kidz övriga sortiment med sin höga kvalitet

förenat med moderna och internationella trender. Och Esprit ligger också i linje med

Rebuz Kidz engagemang för barn, då de har ett samarbete med SOS-Barnbyar.


SOS-Barnbyar hjälper traumatiserade barn i Gaza


Kriget i Gaza fick stora följder för civilbefolkningen. SOS-barnbyar stöder just

nu 900 barn och deras familjer genom ett familjestärkande program i området.


- Vi har upptäckt vita fläckar på barnens ansikten, och alla lider av uppenbara psykiska

efterverkningar, som till exempel mardrömmar, skrik av skräck, sängvätning och olika

typer av hälsoproblem som yrsel och kräkningar. Barnen är vettskrämda och vägrar

äta och leka, säger Ihsan som arbetar i barnbyn.

Enligt Ihsan har familjerna drabbats på olika sätt. Minst åtta barn har svåra fysiska

skador som skallfrakturer, brännskador och brutna leder. Ett flertal familjer har blivit

vittne till när deras släktingar har dödats. Och en majoritet av de som tvingades fly

och söka skydd på annan plats har nu återvänt till hem, som är skadade eller

helt utplånade. I de palestinska områdena, Gaza och Västbanken, finns två

SOS-Barnbyar, två SOS Youth Facilities, tre SOS-förskolor, två SOS

Hermann Gmeiner-skolor, ett psykosocialt mobilt medicinsk center, fyra

psykosociala hjälpcenter, tre sociala center och ett litet medicinskt center.

Genom att handla på Rebuz Kidz stödjer du SOS-Barnbyar.

,


RSS 2.0