Familjelördag

Man inser hur lång dagen egentligen blir när man går upp så tidigt på morgonen. Det är fascinerande hur mycket man hinner med :-). TRÖTT men nöjd sitter jag nu och ska summera dagen.

Efter Rebuz frukost i morses så åkte vi till Polismuseet.Här sitter Rebuz och undersöker bevis. Museumet ligger ute vid Tekniska och är nog mer lämpat för ändre barn. Jag har gått en visning en gång och det var superkul! Då berättade väldigt inlevande om olika fall som Lasermannen, Alexandra mannen etc.

Efter det gick vi vi över till Etnografiska för att gå på ett av våra favoritfik, men det visade sig att de stängt för gått och därför åkte vi till mina favoriter!! Systrarna Persson på Roslagsgatan och åt lunch.Rebuz fick pannkakor, paprika och fetaost och Robert och jag åt Evas och Monikas fantastiska mackor. Efter lunch var det dax för Rebuz att sova så vi satte oss i bilen och åkte mot Vaxholm. Väl framme i Vaxholm så gick vi runt och shoppade lite, eller rättare sagt tittade lite. Hittade en badleksak till Rebuz på Barnens Handelsbod. En supersöt liten leksaksbutik i centrala Vaxholm. 

Avslutade Vaxholmsturen med att fika hos Lena Linderholm.

Sen var Rebuz rejält sugen på att leka och buza så vi åkte förbi Nickis Äventyrsland där vi lekte i över en timme.

Efter middag och dusch är det nu dax för Rebuz att sova. En lång innehållsrik dag med familjen. Mysigt och kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0