Snö, snö, snö....

Nu känns våren rätt långt bort i Stockholm. Ett vitt snötäcke har lagt sig överallt och vårens nyheter i butiken känns lite malplacerade. Det är dock hög tid att tänka på vad barnen ska ha för ytterkläder på dagis i vår. Jag rekommenderar varmt Nanooks skaljacka och byxa. Dels för att kvaliteten slår alla andra ytterkläder på marknaden och dels för komforten. Nanooks kläder inte bara skyddar bra utan låter barnet röra på sig. Jag tycker så synd om barn som inte kan leka fritt för att galonisarna är så klumliga att de inte kan röra sig. Dessutom vill jag som förälder vara helt säker på att barnet håller dig torrt och att kläderna är torra nästa gång de ska ut så att de inte bli kalla och fryser. Ett par skalbyxor skyddar faktiskt nästa dubbelt så bra mot väta som ett par galonisar!!

En annan sak som gör Nanooks kläder oslagbara är att de andas. Täta kläder gör att barn blir lättare sjuka pga att de bli svettiga och sen kalla. Tänk dig själv att spinga 5 km i motionsspåret i platssäck. Måste vara super otrevligt. 

Nanook är visserligen dyra, men de har ett fantastiskt andrahandsvärde och dessutom håller de länge. Köper man ett skalställ från Nanook så kan barnet ha det åter runt. Det enda du behöver göra är att komplettera med ett fleeceställ under på vintern. Så man får ju garanterat användning för kläderna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0