Rebuz vill visa att han äter bra

26d507fa758918f2d5c1f9b8777b08ba.png

Kolla varifrån!


Pressmeddelande: Ett år med Rebuz Kidz!

För ett år sedan den 1 oktober 2008 slogs dörrarna upp till Rebuz Kidz för första gången.

"- Det har varit ett år med mot- och medgångar, oanade utmaningar, många nya kontakter och mycket tid för att ständigt förbättra och hitta nya sätt att synas och nå ut till våra kunder på. Det har varit enormt lärorikt och bitvis jobbigt, men värt varje minut" säger Camilla Renz, initiativtagare bakom Rebuz Kidz. "-Det startade som en idé och växte snabbt till ett projekt för att idag vara en verksamhet.", fortsätter hon.

Rebuz Kidz lanserades först som en webbshop med uteslutande barnkläder från leverantörer som lever upp till våra värdeord kreativt, engagerat, lustfyllt. Först ut var livsstilsmärkena Quiksilver & Roxy och danska Ugly Duck. Under hösten kompletterade vi med barnskor från Bobux och det svenska barnklädesmärket Lipfish. Sakta byggdes Rebuz Kidz kundgrupp upp och i årsskiftet så var vi 15 Rebuz Club medlemmar för att idag vara närmare 100 st.

I februari 2009 utökades sortimentet ytterligare med Nanook of Sweden, MP Strumpor och Esprit. Målet var nu nått att ha 8-10 leverantörer inom barnkläder. Efter ytterligare 2 månader kändes tiden mogen att ta in något annat än kläder. Kontakt togs därför med Micki Barnrum & Leksaker och de mötte dagens ljus på Rebuz Kidz i månadsskiftet mellan april och maj.

Under sommaren var det dags för nästa steg i tillväxten och barnklädessortimentet utökades igen. LEGO Wear intog Rebuz Kidz med sina underbara och funktionella barnkläder. LEGO Starwars blev som väntat en stor succé.

Under augusti så tog vi beslut att ändra inriktning något efter framgångarna under sommaren. Ett beslut togs därför att satsa mer inom killkläder och jakten började på nya fina nya märken. Som ett led i detta arbete så fick vi in de första Levis kläderna i augusti och de blev en riktig succé.

Höstens tema blir att ytterligare förstärka killsortimentet samt att hitta fler bra ekologiska barnklädesmärken. Ekologiska barnkläder är dessutom ofta mer unisex, vilket går hand i hand med vår strategi. Först ut är ett Bamboo Baby, tätt följt av Little Green Radicals.

Rebuz Kidz är stolta över att enbart ha leverantörer som uttalat engagerar sig i vår omvärld, Ugly Duck mot mobbing, Esprit för SOS-Barnbyar, Bamboo Baby och Little Green Radicals för vår miljö, Micki för SOS-Barnbyar osv. "- Vi hoppas att vi på så sätt kan medverka till en förändring till en bättre värld. Inte bara genom att stödja SOS-Barnbyar utan även genom att få fler och fler, privatpersoner och företag, att ta sitt sociala ansvar. Det behöver inte vara mycket, bara det är något. På då sätt kan vi alla medverka till en bättre värld."

Vi på Rebuz Kidz vill även passa på att skicka ett stort TACK till alla som stöttat och supportat oss under året; våra underbara barnmodeller, vår fotograf Fredrik Nytomt för alla sena nätter vid datorn, Jessica och Maria på Clarex för pack och plock, alla våra vänner på SOS-Barnbyar, våra underbara leverantörer, tjejerna på BellaCom m.m.

"-För att fira 1 års dagen så bjuder vi in alla gamla och nya kunder in till oss på Rebuz Kidz. Vi kommer att ha fina ebjudanden och lite extra happenings under dagen.", säger Camilla Renz. "På så sätt vill vi tacka för ett underbart år och vi ser i fram emot många fina år tillsammans framöver på Rebuz Kidz"

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Läs pressmeddelandet HÄR


På väg till dagis via en sten

0-68a5be0450fa805d8b95437fd3afd8f3.png

Kolla varifrån!


Sen var det oxå dax att packa

50a1f91c8c922cd18add048ce2f07646.png

Kolla varifrån!

 


Rebuz hjälper pappa att storhandla. Idag iförd sin Nanook fleece, mössa och tröjan Rockhead från Ugly Duck


Dagens mat inköp på willys

0-614001d148253379a545cd8eb03f0686.png

Kolla varifrån!


1 år på Rebuz Kidz!

Den 1.e oktober 2008 slog Rebuz Kidz upp dörrarna till vår webbshop för första gången!

Ett år har gått och en massa kul har hänt och vi har fått en massa nöjda och glada kunder som vi vill passa på att tacka för detta vårt första år tillsammans. Vår kundgrupp har stadigt ökat och Rebuz Club är i dag nästa 90 st medlemmar!!

Den 1:e oktober kommer vi att fira med en massa fina erbjudanden, rabatter och dessutom frakfritt hela dagen.

Markera dagen redan nu! Vi vågar lova att du inte kommer att bli besviken!

Lite information från oss till er:

* Vi vill även passa på att informera om att vi under veckan även lanserar två nya klädmärken, Bamboo Baby och Little Green Radicals, och utökar på så sätt vårt ekolologiska sortiment. Under veckan har vi även lagt ut Quiksilver och LEGOWears nya höstkollektioner så nu är det proppfullt med fina kläder i butiken igen!

* Vi vill även påminna om vår tävling. I vår strävan att bli Sveriges bästa killbutik på nätet så letar vi ständigt efter nya bra märken till killar. Den som tipsar om ett märke som sedan blir en del av Rebuz Kidz sortiment får ett fritt medlemskap i Rebuz Club under ett helt år samt en hemlig present! Det vi letar efter är unika klädmärken med en bra kvalitet och som är funktionella. Leverantören ska även vara socialt engagerad och ta ett socialt ansvar i någon form.

* Från och med den 20/9 så kan har vi sänkt våra fraktpriser med DHL inom Sverige och Posten till Danmark och Finland. Nu kostar det enbart 39 kr inom Sverige och 59 kr resp 89 kr till Danmark och Finland. Vi har dessutom sänkt vår fraktfria gräns till 699 kr. Vi hoppas givetvis på att kunna sänka dem ytterligare när vi blir ännu fler på Rebuz Kidz!

* Under veckan så kommer den första checken på 10.000 kr att gå i väg till SOS-barnbyar! Tack för att ert stöd och hjälp på vägen!

PS. Fraktfritt den 1/10 gäller med DHL inom Sverige och Posten till Danmark och Finland. DS

Tack för att du handlar på Rebuz Kidz och välkommen in!


Rebuz visar upp Ugly DuckHär ser ni Rebuz i Shining jeans och You jacka.

Dagens höst bild

0-5fd35abe620836b7ec53dfafe2d256f5.png

Kolla varifrån!


Rebuz testar och visar upp Bamboo Baby


Rebuz visar upp Lego Starwars!


Pressrelease: Barnkläder från Bamboo Baby och Little Green Radicals på Rebuz Kidz!

Barnkläder från Bamboo Baby och Little Green Radicals på Rebuz Kidz!

Rebuz Kidz har som ambition att ha ett brett och bra sortiment av barnkläder från leverantörer som på olika sätt tar sitt sociala ansvar. Under hösten kompletteras Rebuz Kidz sortiment bl a med två klädmärken som fokuserar på att producera sina barnkläder med en så liten inverkan på miljön som möjligt. Båda introduceras i och med vårt 1-års jubileum nästa vecka.

Vi välkomnar Bamboo Baby och Little Green Radicals till Rebuz Kidz!

"Vi på gemenskap:grön är alltid intresserade av att arbeta med duktiga handlare, som gärna har en ekologisk profil. Rebuz Kidz är således ett bra skyltfönster för både Bamboo Baby och Little Green Radicals" säger Fredrik Brunander, försäljningschef på Gemenskap:grön (agent i Sverige för både Bamboo Baby och Little Green Radicals) på frågan om varför man valt Rebuz Kidz som återförsäljare.

"- Det ska bli spännande att se responsen hos våra kunder på både Bamboo Baby och Little Green Radicals" säger Camilla Renz, initiativtagare till Rebuz Kidz. "Båda passar väl in i vårt övriga sortiment och stämmer väl överens med våra värdeord och profil"

Bamboo Baby, ett engelskt klädmärke som grundades under 2006. Bamboo Baby har kläder som är mjuka, bekväma och praktiska samtidigt som de är färgsprakande, roliga, tidsmedvetna och moderiktiga. Hela kollektionen är producerad i bambu.

Bambu är ett utmärkt material till barnkläder då det har många fantastiska egenskaper - först och främst är det otroligt mjukt. Det är extremt mångsidigt och kan användas för att tillverka både stickade plagg som känns som cashmere, mjukt och tåligt jeanstyg, mysiga filtar, kramgoa badrockar och silkeslena tröjor och toppar. Det är en exklusiv produkt av högsta klass! (källa: Gemenskap:grön)

Färdigtillverkat bambutyg har dessutom fler egenskaper som gör det intressant för oss på Rebuz Kidz att satsa på detta material, det är icke-allergiframkallande och värmereglerande, UV-resistent och fullkomligt biologiskt nedbrytbart. Bambu kan tvättas i maskin i 40 grader precis som bomull. (Av miljövänliga skäl rekommenderar vi att du tvättar i 30 grader.)

Little Green Radicals gör modekläder för tuffa ekobarn och bebisar. Företaget grundades 2002 och alla deras kläder är tillverkade av ekologiskt och rättvisemärkt bomull. Little Green Radicals kanske inte är precis det du tänkt dig. De gör inte tråkiga, beiga basplagg. De älskar färger, humor och pandor. Nu kan barn vara tuffa och miljöriktigt klädda! På klädesplaggen finner vi budskap som "Keep the planet cool". Little Green Radicals använder endast ekologisk och handplockad bomull. Detta säkerställer att bönderna inte använder farliga kemikalier, vilket gör kläderna snällare mot huden. Bomullen är certifierad som ekologisk enligt kravspecifikationerna hos antingen Skal eller Demeter.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Du hittar pressreleasen här


Pressrelease: Socialt ansvar på Rebuz Kidz

Rebuz Kidz tycker vi att det är viktigt att alla, inte minst vi företag som jobbar med barn , tar vårt sociala ansvar. Det genomsyrar allt vi gör, från val av leverantörer till att medverka i olika aktiviteter för att främja barns hälsa.

Valet av leverantörer på Rebuz Kidz sker alltid utifrån våra värdeord; Lekfullt, kreativt och engagerat. Det betyder att alla våra barnkläder och leksaker kommer från leverantörer som på olika sätt agerar för att skapa en bättre värld för våra barn samt att de verkar för att utveckla barnen till att bli självständiga och tänkande individer. På Rebuz Kidz tolererar vi inte rasism eller terrorism utan verkar för en värld där vi med olika nationaliteter och religioner kan leva sida vid sida.

På Rebuz Kidz jobbar vi även ständigt för att hitta nya leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav vilket gör att vi medverkar till att inspirera fler barnklädestillverkare att ta steget mot att aktivt medverka i CSR, eller på svenska ta sitt företagsansvar. Vi tror på att vi tillsammans kan påverka genom att ständigt göra medvetna val.

Våra barnkläder är av hög kvalitet vilket gör att de går att använda länge och i flera generationer. Detta för att motverka "slit och släng"-samhället där vi köper billigt och mycket i stället för lite och kvalitativt. Vi jobbar även ständigt för att hitta bra kläder som är producerade på ett sätt som gynnar vår miljö. Dessa barnkläder finns samlade under kategorin Ekokidz.

Barns hälsa är också viktigt på Rebuz Kidz då vi har en bakgrund inom friskvård. Våra barnkläder ska därför vara sköna och bra att leka i. Varken barn eller föräldrar ska känna sig hindrade att gå ut och röra och leka på sig. I vår butik hittar du därför även bra överdragskläder som andas samt slitstarka mjuka kläder att ha under. Genom att ha öppet hela dygnet så kan även våra kunder handla när barnen sover och de får mer tid över till att vara med barnen.

Då vi jobbar med postorder så är det viktigt att jobba med fraktare men ett bra miljötänk. Vi har därför en ständig dialog med våra fraktföretag, DHL och Posten, för att påverka och medverka till bättre miljöval till en rimlig kostnad för våra kunder. Genom att handla på postorder så medverkar dessutom konsumenten till att minska utsläppen genom att inte ta bilen till affären. Detta gäller framförallt våra kunder i glesbygd. (Detta är inte vetenskapligt underbyggt)

Vårt arbete sker inte bara inom Sverige utan vi skänker årligen pengar till SOS-Barnbyar och medverkar på så sätt till att barn i andra delar av världen får ett kreativt och kvalitativt liv.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se 

Du finner pressreleasen här


Rebuz på Skansen

Idag har vi varit på Skansen i det fina vädret. Rebuz är visserligen fortfaranden lite krasslig, men vid gott humör. Han sprang som en tok runt och klättrade (tyvärr trillade han vid ett tillfälle så nu har han en stor bula i pannan...) på allt. Han är verkligen inte de lugna typen utan väldigt social och enormt energisk.

Bäst var Björnarna och Rebuz fick en "hård" björn som blev en riktig favorit. Han valde snabbt bort de mjuka WWF djuren som mamma försökte uppmuntra honom att ta. Han är inte så mykcet för gosedjur...det ska vara hårda saker. En riktig killkille....
(Idag hade han sin Starwars tröja på sig och sina favorit kammobyxor från Guess)


Det är ju givetvis också kul, men kräver en hel del kraft och energi av oss föräldrar (om kläder...). Upp och ner på stenar, stockar, staket m.m.  
Det är kul att hinna umgås hela familjen för en gång skull, annars är det mycket skiftarbete just nu...men det blir nog bättre snart. Höstarna har ju en tendens att köra ihop sig.

Nej nu ska jag väl göra som resten av familjen och sova en sväng. Får se om lilleman mår bättre i morgon så att jag kan gå till jobbet, annars blir det nog en dag hemma i morgon.

Rebuz lagar mat(T-shirten ovan finner du under Starwars sortimentet på Rebuz Kidz)

Pressrelease: Var din egen anka med Ugly Duck från Rebuz Kidz!

Jag är en ful anka, men jag är stolt och mår toppen! Till vardag eller fest, Ugly Ducks kläder är tidlösa och kan kombineras säsong efter säsong. Den unika designen är skapad av Charlotte Skovlund och har utgångspunkt i "Alla ska få vara sin egen anka". Antimobbingtemat i Ugly Ducks kollektionen har inte framgått så tydligt på den svenska marknaden och inte i marknadsföringen.

Ugly Duck kommer från Danmark och är gjorda för barn och baserat på H.C. Andersens berömda saga om att se annorlunda ut och känna sig utanför, men som slutar lyckligt med slutsatsen att alla är unika och vackra. Ugly Duck vill att alla barn ska vara stolta över sig själva och inte vara rädda för att vara sig själva.

I höstens kollektion från Ugly DuckRebuz Kidz får vi möta många nya karaktärer i ankfamiljen och tjejkollektionen går i lila, rosa och grönt och killens i grått, vitt, blått och rött. Varje plagg är unikt och finns i en mindre upplaga. Babykollektionen erbjuder tuffa babykläder med baggybyxor och coola t-shirts.

Ugly Ducks barnkläder är fantasifulla, helt underbara och coola. De blandar friskt 70-talsinspirerade tryck med futuristiska inslag av Manga. Tjejkläderna är har en känsla av Flower Power Princess och killarnas känns mer Rock & Sportinspirerade. Kollektionerna kommer två gånger per år, en gång på hösten och en gång på våren.

Rebuz Kidz har nätets största och bredaste sortiment av Ugly Duck.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Du hittar pressmeddelandet på Newsdesk


Dagens outfit

61ac460b95c8c4ae9c032ea259cb5c9c.png

Kolla varifrån!


Nya barnbilder på väg ut på Rebuz Kidz!

I helgen vara det dax för våra barnmodeller att komma till Rebuz Kidz för fotografering av höstkollektionerna från Quiksilver, Lego, Levis m.m.Här ser ni lilla Amanda visa upp en Levis klänning och t-shirt och ett par strumpbyxor från MP strumpor.

 

Nedan i ett par tjej jeans från Ugly Duck, t-shirt Mia från Levis och en fleece från Legowear.

Fler barnbilder finner du snart på Rebuz Kidz!

Super kul ! Leksaker på bvc!

4b57d35c355304b4f7d71ee4b94215e1.png

Kolla varifrån!

 


Är det sant att vi bara får glass !?!

5a9fe518a210d9c7a1424c859154a9b4.png

Kolla varifrån!

 


Rebuz är nyfiken på vad som händer

0-4d5e458b106a7c6b460a639f01080fb5.png

Kolla varifrån!

 


Rebuz fick en ljus idé

Efter att ha gått igenom skåpen hemma så fick Rebuz en ljus idé. Varför inte kolla om man kan gå balansera på dem??? 

(Rebuz i sina kammobyxor från Guess, t-shirten Offroad från Ugly Duck (snart på Rebuz Kidz) och tröjan Seth från Levis)


Jag är städare av stora mått

2842055253c2ef3b6fddfab2544e8ee3.png

Kolla varifrån!


Vasaparkens soffor är superkula

0-4541043f8d37a0d826e52dcf8e73cb99.png

Kolla varifrån!


Pressmeddelande: Rebuz Kidz gör det lättare att handla miljövänligt

Konsumentverket har i en enkätundersökning frågat svenska folket vad som kan få dem att förändra sitt beteende och agera mer miljövänligt i framtiden för att de svenska miljömålen ska nås. Bara var femte svensk tycker att det är lätt att agera miljövänligt. Och nästan varannan tycker att det är för många val som ska göras för att kunna vara miljömedveten. På Rebuz Kidz gör vi nu det ännu enklare att göra miljövänliga val utöver att postorder är ett miljövänligare alternativ till att ta bilen in till stan och handla. 


Dagens utsläpp av växthusgaser motsvarar 10 ton koldioxid per person och år enligt Naturvårdsverkets beräkningar. Till år 2050 ska den siffran ner till högst 1-2 ton om vi ska nå miljömålen. För att nå dit är förändringar i konsumenternas beteende nödvändigt.

Konsumentverket har i en färsk enkätundersökning frågat allmänheten vad som kan få dem att förändra sitt beteende till att bli mer hållbart i framtiden. Frågorna handlar framför allt om de tre viktigaste posterna ur klimatsynpunkt - boende, mat och resor. Men också om konsumenternas syn på hur lätt det är agera miljövänligt.

Bara en av fem personer instämmer i påståendet "Jag tycker det är lätt att agera miljövänligt". Samtidigt instämmer nästan hälften, 47 procent, i påståendet "Det finns alltför många valsituationer för att jag ska kunna hålla mig informerad och göra miljömedvetna val inom olika områden" och ännu fler, 48 procent, instämmer i "Alla val tar mer av min tid än jag skulle vilja". Resultat som visar på svårigheten i att förändra beteenden.Rebuz Kidz nätbutik gör det enklare att agera miljövänligt genom att vi har öppet dygnet runt och i hela Norden, Belgien, Frankrike, England och Tyskland. Konsumenten kan på så vis undvika att ta bilen och stå i köer dessutom genom att handla på portorder så är det enbart paketet som behöver transporteras. Rebuz Kidz flesta kundet befinner sig i glesbygd eller i ytterområden till större städer och i en färsk kundundersökning som gjordes under våren så handlar Rebuz Kidz kunder på nätet för att spara pengar och tid.  På frågan om de gör det för att vara mer miljövänliga svarade de flesta att det inte var en avgörande faktor men att det var en trevlig synnergieffekt.

Undersökningen visar också att konsumenterna upplever dagens prissättning som ett hinder för att agera hållbart. På Rebuz Kidz har vi därför valt att samla alla ekologiska barnkläder under kategorin Ekokidz. Dels för att visa på att det finns miljövänligare alternativ men också för att påvisa att de inte nödvänligtvis behöver vara mycket dyrare med miljövänligare alternativ. Under hösten kommer Rebuz Kidz även att utöka sitt sortiment inom ekologiska barnkläder med två nya klädmärken, Bamboo Baby och Little Green Radicals. I det ekologiska sortimentet finns även kläder från LEGOWear, Quiksilver, Roxy, och Little Minds.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Pressmeddelandet på Newsdesk


rebuz är super nyfiken !

03f46c650b26c8b24028d12e78dba657.png

Kolla varifrån!


Vem är det av 10 bilar som vinner

5a2fde68c8a76ce34e1af45b051214c1.png

Kolla varifrån!


Lådbilsrace på café sjöstugan

0737319745a4922fe1798f27b1e1497c.png

Kolla varifrån!


Nu skall jag på nytt äventyr

70ed1df83a6824a9fe9412fb88c8fade.png

Kolla varifrån!


Dagens besök i vår blomm rabatt

0-68db84b1194f284230586c713d150f9b.png

Kolla varifrån!


Rebuz Buzar med Rufz
Innan det var dax att sova så buzade Rufz och Rebuz rejält, eller rättare sagt Rebuz buzade med Rufz. Det är tur att han är så tålmodig. Rebuz tog hans alldeles nya ben och gav tillbaka det, och tog det, och gav tillbaka.... Han verkade dock tycka att det var ganska roligt och viftade glatt på svansen.En glad och sprallig liten Rebuz i en snart för liten lekdräkt från Lipfish...snyft

NYA Rebuz Kidz

Idag har vi uppgraderat vår barnbutik Rebuz Kidz och infört ny funktionalitet. Rent layoutmässigt har vi haft en del barnsjukdommar som uppkommit under dagen, men förhoppningsvis så ska de vara åtgärdade till i morgon.

I och med uppgraderingen så kommer vi få mer och bättre möjligheter att lägga ut information på siten kring våra kläder, leverantörer, möbler och leksaker. Det ska bli jätte kul att få börja fylla på och göra fint. Det känns riktigt spännande.

Kassan har också blivit mycket smidigare. I stället för att det var flera sidor att fylla i och man var tvungen att stega sig fram så är nu allt samlat på en sida.

Detta är steg 1 i vår kommer version 3 med ytterligare funktionalitet, integrerad blogg, bättre produktvisning mm.


Dagens outfit

0-63a850dbcc49ec2a22a42c3330794763.png

Kolla varifrån!


Rebuz på väg till dagis i skogen

0-29e9c1114a05b834000f77284d45287b.png

Kolla varifrån!


Bilden blir suddig när det hastar

682c9ecb43fd1f56c230cc99169b3d0c.png

Kolla varifrån!


Rebuz testar : Mulle Mecks lekplats i Järvastaden

I Järvastaden har de byggt en underbar liten lekplats med riktigt roliga saker för små barn. Det är befirande att se att det faktiskt finns något annat än de tråkiga standard gungorna och rutschkanan. Hur ska vi får fantasifulla barn i den miljön....

Rebuz älskade verkligen Mulle Meck och det var svårt att övertyga honom om att vi behövde åka hem och äta middag när det väl blev dax att dra sig hemåt.
Bäst var bilarna så klart och "snurran", med det fanns massor fler roliga attraktioner.
Här kommer lite mer fakta om Mulle Meck: (saxat från AlltOmBarn)

Ålder: Passar alla åldrar

GRATIS

Öppettider: Mulle Meck-parken är öppen dygnet runt.

Mat: man kan handla dricka, mat och glass. Där finns även en offentlig WC för besökarna.
Öppettiderna för den är må-fre 10-18, lördag 10-17 och söndag 11-16.

Övrigt: Kommer du med bil, från E4 eller centrala Stockholm kör du E18 från Järva krog mot Oslo - Enköping. Efter 700 meter är det skyltat Järvastaden åt höger. Åker du kollektivt, pendeltåg till Ulriksdalsstation tar 10 minuter från Centralen. Därifrån är det skyltat till Järvastaden och då kommer man också rätt till Mulle Meck-parken. Man kan också ta t-banan till Solna centrum och därifrån buss 540 till Agnesberg. Därifrån är det också skyltat till Järvastaden.

Nu är det bara att svänga vänster

0-4212fe781dbd6e7b6e4d79da8d4dc74f.png

Kolla varifrån!


Åka bil på Mulle Meck i Järva

0-4c5034b82bffb3a7272a8d027c498845.png

Kolla varifrån!

 


Dagens lunch på Café Nybergs

6a44355b3ffc2c98a535e07582e5441f.png

Kolla varifrån!

 


Pressrelease : 71 % använder internet inför ett köp

I Postens senaste E-handelsbarometer så konstaterar de att hela 71% använder sökmotorer inför ett köp. Det är därför det absolut vanligaste hjälpmedlet för dagens konsumenter. Det har vi på Rebuz Kidz tagit fasta på!

På Rebuz Kidz Barnbutik lägger vi därför extra stor vikt på att våra kunder ska hitta utförlig information kring produkterna inför ett köp. Information kring våra produkter och leverantörer finns både på våra faktasidor och på vår blogg. För att kunderna ska få så bra information som möjligt så fotograferas de flesta kläderna även på våra barnmodeller. Detaljbilder finns även till alla plagg i butiken!

Inom en två veckors period kommer vi dessutom att lansera det "nya" Rebuz Kidz med ännu mera fakta. Då kommer alla produkter att ha både kort och lång information, tvättråd på alla plagg samt utförligare information kring våra klädmärken.

Under våren kommer vi ta ytterligare ett steg mot att bli nätets bästa barnbutik på information. Då kommer vi ge våra testfamiljer möjlighet att blogga och recensera våra produkter. Allt för att kunna ge våra kunder en så objektiv bild som möjligt av våra barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum.

Rebuz Kidz ambition är att våra kunder ska hitta all information som de behöver för att kunna göra sina inköp på ett effektivt och tryggt sätt.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se 

Du hittar alla Rebuz Kidz pressmeddelanden i Rebuz Kidz pressrum och även på Presskontakt


Oj va snurrit men det e så kul

707b802d29b2bf5c715e00012fad41c1.png

Kolla varifrån!

 


Rebuz i Tommy från Ugly Duck, Octav Hood från Quiksilver, väst från Bamboo Baby och UglyLong från Ugly Duck


Nu e vi i vasaparken istället

29f8ba5b2226847009b3ffdc5c6bae6b.png

Kolla varifrån!


Va mycket bröd dem har på nybergs

0-51a6ff302f653623da04ab16c7b88e70.png

Kolla varifrån!


Man kan göra annat än att gunga

0-72535f2a2806c2eeb233bdeedfcd110d.png

Kolla varifrån!


LEGO Starwars

En av våra riktiga storsäljare på Rebuz Kidz är våra barnkläder från LEGO Wear med Starwars tema. När jag sökte på Starwars på YouTube så hittade jag denna enormt coola film.

Ladda och njut :-)
Zkrattanfall

Tyvärr har jag inte kommit på hur man vänder filmen på YouTube, men jag kan inte motstå att att publicera även denna film

Rebuz Kidz på YouTube

Nu har jag satt upp ett konto på Youtube och kommer börja publicera lite filmer där på Rebuz och hans vänner. Först ut är ett gammalt klipp på Rebuz när han gungar för första gången på tomten när han är 7 månader.Dagens frukost

0-29984704c94d039b1d7d4129e5d8e101.png

Kolla varifrån!


Nu e det dax att lägga sig !

5c6e168185821df17209c04605f3fad6.png

Kolla varifrån!


Dagens outfit badbyxor från ..

7229d0efc02a8ac155e1dfd350b57be2.png

Kolla varifrån!


- "Hallå! Pappa är du där?"Rebuz i Rockheads från Ugly Duck och Cool Denim från Esprit

Nu har pappa & jag handlat maten

2e9da2293df99ff61ef3def723ce9d0a.png

Kolla varifrån!


Lite tips och råd inför hösten

Nu är det snart höst och det är dax att fylla på höstgarderoben till barnen. Här kommer lite tips och råd från oss på Rebuz Kidz kring vad du kan satsa på.

1. Skaljacka och skalbyxa som är vind- och vattentäta. De kan användas hela året. Kombinera gärna med ett fleece underställ i stället för att satsa på en varm vinterjacka. Unvik de klassiska galonbyxorna. De andas inte på samma sätt och blir för täta för barnens lek. Titta dig gärna omkring på dagis någongång och då kommer du att se högar med galonbyxor som tagits av efter en stund ute. De barnen med skalbyxor leker glatt i sina fortfarande....

2. Mjuka och slitstarka byxor som är sköna att ha under skalbyxorna så att barnet inte blir hindrad i sina rörelser.

3. En fleecemössa, som både är varm och inte kliar (dessutom är de enkla att tvätta och tumla)

4. Satsa på en vindfleecejacka som är både vindtät och vattenavvisande. Den kan användas både under skaljackan och som jacka och är enormt användbar. Se tex LEGO Wears underbara fleece med tåg. I vår kommer vi att få enfärgade vindfleece från Helly Hansen.

5. Halsvärmare som träs över huvudet för senhösten och vintern, enormt praktiskt och skönt! Se här

6. Bomullsmössa för den milda hösten. Snart hittar du enormt tuffa från Zizoo!!

7. Sweatshirtbyxa och tröja som är ett mjukt och skönt ombyte. Quiksilver set på gång in!! Vi har även underbara set för flickor i vårt Ugly Duck sortiment.

8. Underställ i polyester som transporterar bort fukt och håller kroppen varm.

9. En ryggsäck till utflykter. Snart får vi påfyllning från Quiksilver och Pick&Pack!!

10. Inneskor så att barnet inte halkar omkring på sina strumpor när de leker. Se vårt Bobux sortiment


Intressanta resultat i Polarn O. Pyrets kundundersökning

Polarn O. Pyret har låtit svenska föräldar svara på ett antal frågor och resultatet är både intressant och ger även svar på att vi på Rebuz Kidz följer de trender som vi kan se i samhället. Lite fler än 3/4 svarar att lågkonjunkturen inte har påverkat alls deras inköp till barnen. De som inte handlar lika mycket uppger att de är mer eftertänksamma innan ett köp. De uppger även att plaggen ska hålla för flera barn och hållbarhet samt möjligheten att ärva ökar i betydelse.

Det stämmer mycket väl med våra iakttagelser på Rebuz Kidz. Antalet spontanköp har minskat under året och också beloppen man väljer att köpa för. Våra högkvalitativa märken LEGO, Nanook m.m säljer mycket bra och de har bevisat bra andrahandsvärde och kan dessutom ärvas mellan flera syskon. 

Läs gärna hela pressreleasen HÄR


Höstens kollektion från Lipfish nu i butiken!

I höstens kollektion från Lipfish så åker vi ut i rymden och med på resan finns rymdgrodan astronauter och utomjordingar. Grodan som vi mött under de senaste säsongerna har fått en rymdraket och rymddräkt.

I Rebuz Kidz barnbutik så finns nu en grå långärmad tröja med denna underbara "spacefrog" och en tunika. Med på rymdfärden så finns även en rymdvarelse som triggar varje barns fantasi. Den finns både på en turkos lekdräkt och på en lila långärmad t-shirt.

Vi får även möta lejonet och återse den bruna hunden med sina långa fladdriga öron, som var en av vårens succéer. Nu kommer tröjan i lång ärm och även i cerise. Lejonet återfinns på både en lekdräkt och en långärmad t-shirt.

 

Både föräldar och barn älskar Lipfish barnkläder. Barnen för att de har en glad kompis med sig på dagen och föräldrarna för att de är lätta och sköta och enormt söta och fina på.

Tanken med att skapa ett mervärde genom sin affärsverksamhet, som Rebuz Kidz gör genom att bidra till SOS-Barnbyar, finns också hos Lipfish.

- När det man gör går bra tycker jag att man ska göra bra saker för andra också. Jag ser just nu över en lösning där vi ska kunna skänka kläder till barnhem. Och det handlar inte bara om att ge bort saker, utan också glädje. Mina kläder gör barnen lite gladare, säger Jenny Boije på Lipfish

Nu ligger hela höstens kollektion ute under Kollektion/Lipfish. I Rebuz Kidz barnbutik hittar du det bredaste sortimentet av Lipfish på nätet.

Läs gärna också vår


Jag undrar var startknappen är ?

7a7299326776aa2ef92b6c476c3f774d.png

Kolla varifrån!


Idag skall jag åka pappas mc

660ae34cf9c724e2612250a3ba1b362d.png

Kolla varifrån!


RSS 2.0