1 år på Rebuz Kidz!

Den 1.e oktober 2008 slog Rebuz Kidz upp dörrarna till vår webbshop för första gången!

Ett år har gått och en massa kul har hänt och vi har fått en massa nöjda och glada kunder som vi vill passa på att tacka för detta vårt första år tillsammans. Vår kundgrupp har stadigt ökat och Rebuz Club är i dag nästa 90 st medlemmar!!

Den 1:e oktober kommer vi att fira med en massa fina erbjudanden, rabatter och dessutom frakfritt hela dagen.

Markera dagen redan nu! Vi vågar lova att du inte kommer att bli besviken!

Lite information från oss till er:

* Vi vill även passa på att informera om att vi under veckan även lanserar två nya klädmärken, Bamboo Baby och Little Green Radicals, och utökar på så sätt vårt ekolologiska sortiment. Under veckan har vi även lagt ut Quiksilver och LEGOWears nya höstkollektioner så nu är det proppfullt med fina kläder i butiken igen!

* Vi vill även påminna om vår tävling. I vår strävan att bli Sveriges bästa killbutik på nätet så letar vi ständigt efter nya bra märken till killar. Den som tipsar om ett märke som sedan blir en del av Rebuz Kidz sortiment får ett fritt medlemskap i Rebuz Club under ett helt år samt en hemlig present! Det vi letar efter är unika klädmärken med en bra kvalitet och som är funktionella. Leverantören ska även vara socialt engagerad och ta ett socialt ansvar i någon form.

* Från och med den 20/9 så kan har vi sänkt våra fraktpriser med DHL inom Sverige och Posten till Danmark och Finland. Nu kostar det enbart 39 kr inom Sverige och 59 kr resp 89 kr till Danmark och Finland. Vi har dessutom sänkt vår fraktfria gräns till 699 kr. Vi hoppas givetvis på att kunna sänka dem ytterligare när vi blir ännu fler på Rebuz Kidz!

* Under veckan så kommer den första checken på 10.000 kr att gå i väg till SOS-barnbyar! Tack för att ert stöd och hjälp på vägen!

PS. Fraktfritt den 1/10 gäller med DHL inom Sverige och Posten till Danmark och Finland. DS

Tack för att du handlar på Rebuz Kidz och välkommen in!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0