Höstens kollektion från Lipfish nu i butiken!

I höstens kollektion från Lipfish så åker vi ut i rymden och med på resan finns rymdgrodan astronauter och utomjordingar. Grodan som vi mött under de senaste säsongerna har fått en rymdraket och rymddräkt.

I Rebuz Kidz barnbutik så finns nu en grå långärmad tröja med denna underbara "spacefrog" och en tunika. Med på rymdfärden så finns även en rymdvarelse som triggar varje barns fantasi. Den finns både på en turkos lekdräkt och på en lila långärmad t-shirt.

Vi får även möta lejonet och återse den bruna hunden med sina långa fladdriga öron, som var en av vårens succéer. Nu kommer tröjan i lång ärm och även i cerise. Lejonet återfinns på både en lekdräkt och en långärmad t-shirt.

 

Både föräldar och barn älskar Lipfish barnkläder. Barnen för att de har en glad kompis med sig på dagen och föräldrarna för att de är lätta och sköta och enormt söta och fina på.

Tanken med att skapa ett mervärde genom sin affärsverksamhet, som Rebuz Kidz gör genom att bidra till SOS-Barnbyar, finns också hos Lipfish.

- När det man gör går bra tycker jag att man ska göra bra saker för andra också. Jag ser just nu över en lösning där vi ska kunna skänka kläder till barnhem. Och det handlar inte bara om att ge bort saker, utan också glädje. Mina kläder gör barnen lite gladare, säger Jenny Boije på Lipfish

Nu ligger hela höstens kollektion ute under Kollektion/Lipfish. I Rebuz Kidz barnbutik hittar du det bredaste sortimentet av Lipfish på nätet.

Läs gärna också vår


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0