Pressmeddelande: Ett år med Rebuz Kidz!

För ett år sedan den 1 oktober 2008 slogs dörrarna upp till Rebuz Kidz för första gången.

"- Det har varit ett år med mot- och medgångar, oanade utmaningar, många nya kontakter och mycket tid för att ständigt förbättra och hitta nya sätt att synas och nå ut till våra kunder på. Det har varit enormt lärorikt och bitvis jobbigt, men värt varje minut" säger Camilla Renz, initiativtagare bakom Rebuz Kidz. "-Det startade som en idé och växte snabbt till ett projekt för att idag vara en verksamhet.", fortsätter hon.

Rebuz Kidz lanserades först som en webbshop med uteslutande barnkläder från leverantörer som lever upp till våra värdeord kreativt, engagerat, lustfyllt. Först ut var livsstilsmärkena Quiksilver & Roxy och danska Ugly Duck. Under hösten kompletterade vi med barnskor från Bobux och det svenska barnklädesmärket Lipfish. Sakta byggdes Rebuz Kidz kundgrupp upp och i årsskiftet så var vi 15 Rebuz Club medlemmar för att idag vara närmare 100 st.

I februari 2009 utökades sortimentet ytterligare med Nanook of Sweden, MP Strumpor och Esprit. Målet var nu nått att ha 8-10 leverantörer inom barnkläder. Efter ytterligare 2 månader kändes tiden mogen att ta in något annat än kläder. Kontakt togs därför med Micki Barnrum & Leksaker och de mötte dagens ljus på Rebuz Kidz i månadsskiftet mellan april och maj.

Under sommaren var det dags för nästa steg i tillväxten och barnklädessortimentet utökades igen. LEGO Wear intog Rebuz Kidz med sina underbara och funktionella barnkläder. LEGO Starwars blev som väntat en stor succé.

Under augusti så tog vi beslut att ändra inriktning något efter framgångarna under sommaren. Ett beslut togs därför att satsa mer inom killkläder och jakten började på nya fina nya märken. Som ett led i detta arbete så fick vi in de första Levis kläderna i augusti och de blev en riktig succé.

Höstens tema blir att ytterligare förstärka killsortimentet samt att hitta fler bra ekologiska barnklädesmärken. Ekologiska barnkläder är dessutom ofta mer unisex, vilket går hand i hand med vår strategi. Först ut är ett Bamboo Baby, tätt följt av Little Green Radicals.

Rebuz Kidz är stolta över att enbart ha leverantörer som uttalat engagerar sig i vår omvärld, Ugly Duck mot mobbing, Esprit för SOS-Barnbyar, Bamboo Baby och Little Green Radicals för vår miljö, Micki för SOS-Barnbyar osv. "- Vi hoppas att vi på så sätt kan medverka till en förändring till en bättre värld. Inte bara genom att stödja SOS-Barnbyar utan även genom att få fler och fler, privatpersoner och företag, att ta sitt sociala ansvar. Det behöver inte vara mycket, bara det är något. På då sätt kan vi alla medverka till en bättre värld."

Vi på Rebuz Kidz vill även passa på att skicka ett stort TACK till alla som stöttat och supportat oss under året; våra underbara barnmodeller, vår fotograf Fredrik Nytomt för alla sena nätter vid datorn, Jessica och Maria på Clarex för pack och plock, alla våra vänner på SOS-Barnbyar, våra underbara leverantörer, tjejerna på BellaCom m.m.

"-För att fira 1 års dagen så bjuder vi in alla gamla och nya kunder in till oss på Rebuz Kidz. Vi kommer att ha fina ebjudanden och lite extra happenings under dagen.", säger Camilla Renz. "På så sätt vill vi tacka för ett underbart år och vi ser i fram emot många fina år tillsammans framöver på Rebuz Kidz"

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Läs pressmeddelandet HÄR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0