Pressrelease: Var din egen anka med Ugly Duck från Rebuz Kidz!

Jag är en ful anka, men jag är stolt och mår toppen! Till vardag eller fest, Ugly Ducks kläder är tidlösa och kan kombineras säsong efter säsong. Den unika designen är skapad av Charlotte Skovlund och har utgångspunkt i "Alla ska få vara sin egen anka". Antimobbingtemat i Ugly Ducks kollektionen har inte framgått så tydligt på den svenska marknaden och inte i marknadsföringen.

Ugly Duck kommer från Danmark och är gjorda för barn och baserat på H.C. Andersens berömda saga om att se annorlunda ut och känna sig utanför, men som slutar lyckligt med slutsatsen att alla är unika och vackra. Ugly Duck vill att alla barn ska vara stolta över sig själva och inte vara rädda för att vara sig själva.

I höstens kollektion från Ugly DuckRebuz Kidz får vi möta många nya karaktärer i ankfamiljen och tjejkollektionen går i lila, rosa och grönt och killens i grått, vitt, blått och rött. Varje plagg är unikt och finns i en mindre upplaga. Babykollektionen erbjuder tuffa babykläder med baggybyxor och coola t-shirts.

Ugly Ducks barnkläder är fantasifulla, helt underbara och coola. De blandar friskt 70-talsinspirerade tryck med futuristiska inslag av Manga. Tjejkläderna är har en känsla av Flower Power Princess och killarnas känns mer Rock & Sportinspirerade. Kollektionerna kommer två gånger per år, en gång på hösten och en gång på våren.

Rebuz Kidz har nätets största och bredaste sortiment av Ugly Duck.

Rebuz Kidz

Rebuz Kidz säljer barnkläder, leksaker och inredningar till barnrum på nätet. Vårt engagemang för barn visar sig genom ett kreativt sortiment av flexibla och funktionella produkter med en genomtänkt design. Och också genom att vi arbetar för att barn i andra delar av världen ska få möjlighet att vara barn med ett rättvist och roligt liv. Det tycker vi är att vara barnslig på riktigt.
Läs mer på www.rebuzkidz.se

Du hittar pressmeddelandet på Newsdesk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0