Rebuz på Skansen

Idag har vi varit på Skansen i det fina vädret. Rebuz är visserligen fortfaranden lite krasslig, men vid gott humör. Han sprang som en tok runt och klättrade (tyvärr trillade han vid ett tillfälle så nu har han en stor bula i pannan...) på allt. Han är verkligen inte de lugna typen utan väldigt social och enormt energisk.

Bäst var Björnarna och Rebuz fick en "hård" björn som blev en riktig favorit. Han valde snabbt bort de mjuka WWF djuren som mamma försökte uppmuntra honom att ta. Han är inte så mykcet för gosedjur...det ska vara hårda saker. En riktig killkille....
(Idag hade han sin Starwars tröja på sig och sina favorit kammobyxor från Guess)


Det är ju givetvis också kul, men kräver en hel del kraft och energi av oss föräldrar (om kläder...). Upp och ner på stenar, stockar, staket m.m.  
Det är kul att hinna umgås hela familjen för en gång skull, annars är det mycket skiftarbete just nu...men det blir nog bättre snart. Höstarna har ju en tendens att köra ihop sig.

Nej nu ska jag väl göra som resten av familjen och sova en sväng. Får se om lilleman mår bättre i morgon så att jag kan gå till jobbet, annars blir det nog en dag hemma i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0