Familjejympa

Idag var det första gången på familjejympan för denna termin för mig och Rebuz. Det tog ett bra tag innan Rebuz slappade av och han höll sig krampaktigt fast vid mig den första kvarten. Sen kom han igång.Passet handlade om att man åkte till cirkus och man mötte elefanten, cirkushästen och dne starke mannen. Jympan avslutades med karusellen. Rebuz ville hemskt gärna åka, men vågade inte denna gång. Det får vi ta nästa gång.

Till min stora glädje så accepterade han sen glatt att leka med de andra barnen under sagostunden så jag hann träna lite själv. En stund på löpbandet och lite styrketräning hann jag med innan jag gick och hämtade honom och vi gick till dusch och bastu.

Efter att vi haft en liten spa-stund med banan och smoothie så gick vi till Kista centrum för att äta lite lunch.

Jag måste bara passa på att slå ett slag för Ellas Kitchen.

De gör två typer av smoothies from är enkla att ta med och som inte kladdar. Vår favorit är morot, äpple och palsternacka. De är lagom stora till mellis.

Barnmaten från Ellas kitchen är "barnmat är inte lik vanlig barnmat som finns i butikshyllorna eftersom den innehåller inget annat, absolut inget annat, än mosade ekologiska och lågpastöriserade frukter och grönsaker" (källa: http://www.ellaskitchen.com/sverige/stage-1-baby-food/). De kommer i smarta klämförpackningar är jättelätta att använda när du är borta från hemmet.  De är 100 procent ekologiskt odlade frukter och grönsaker och inget har blivit tillsatt för att späda ut godheten - inte ens vatten.

Rebuz har aldrig varit någon beundrare av traditionell barnmat, men dessa älskar han.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0