Presentutdelning

I år kom tomten lite senare hem till oss. Idag var Rasmuz och Emelie, Rebuz stora syster och bror, hemma hos oss på eftermiddagen och det blev fruktsallad med glass och stor presentutdelning.

När vi var i Thailand så köpte vi lite presenter till Emelie och Rasmuz. Rasmuz fick Pokemon saker och Emelie ett linne och ett litet mysset med rökelse, doftblommor m.m.Rebuz lekte som en galning med båda syskonen och man märkte knappt att han inte sovit sin middag. Rasmuz har på bilden sin t-shirt från Quiksilver (vi har bara 1 (!) kvar nu) som han fick i födelsedagspresent från pappa och mig och Rebuz sin hood från Chinche. Ni finner miniatyrer av produkterna nedan. Klicka på bilden för att komma direkt till produkterna på Rebuz Kidz.

Spacy Hood Twin Tee 77 Gragment Black
Spacy Hood från Chinche                         Gragment tee från Quiksilver
Rebuz fick en jättefin lastbil med släp från sina syskon som tutade och blinkade. En mycket populär present. Emelie hade även ritat av sin lillebror. En jättefin teckning som vi kommer att rama in och sätta upp. Emelie är riktigt duktig på att teckna.

Om det är någon som är nyfiken på Rebuz jeans så är det Viking från Quiksilver. Jag kunde inte hålla mig utan köpte hem dem efter jul. Jag tog en större storlek så kan han ha dem längre.

Viking
Jeansen på bilden är storlek 2 år i stora killjeansen Viking. De finns även i babyvariant. Båda modellerna har ett urcoolt brodyr på rumpan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0